closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Тернопільської області. "Медобори" із Зеленого – другий півфіналіст

Кубок Тернопільської області. "Медобори" із Зеленого – другий півфіналіст
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
484
0

22 липня у першому матчі чвертьфіналу кубка Тернопільської області тернопільська "Агронива-ТНПУ" на домашньому стадіоні приймала "Поділля" з Васильківців (Гусятинський район) і поступилася суперникові – 1:2.

Героєм зустрічі став грузинський легіонер "Поділля", ветеран тернопільського футболу, 45-річний півзахисник Автанділ Гвіанідзе. У першому таймі гості провели атаку правим краєм з переводом м’яча у центр штрафного майданчика. Віталій Тригуба пятою відпасував на Гвіанідзе і той опинившись сам перед голкіпером "Агрониви-ТНПУ" Дмитром Загурським, у ближній дуелі переграв того (0:1). На 15-й хвилині другого тайму грузин отримав передачу на лінії штрафного майданчика і виконав два удари, які заблокували центральні оборонці тернопільської команди. Однак м’яч знову відскочив до Автанділа і той зряче поцілив у дальній від воротаря кут (0:2).

Після пропущеного м’яча і до завершення матчу ініціативою володіли тернополяни, створили щонайменше п’ять реальних гольових нагод. Тарас Дурай і Іван Федчишин кожен мав забивати по два рази, однак, в одних випадках надійно діяв у рамці воротар "Поділля" Юрій Зянько, в інший – удари польових гравців "Агрониви-ТНПУ" були не влучними. І все ж господарям одного разу вдалося відзначитися. Іван Федчишин виконав подачу з кутового, а Андрій Засєдко вигравши повітря, ударом головою переправив м’яча у ворота (1:2).

У хоча в цьому поєдинку перемогли гості, але рахунок мінімальний, тому їх ще рано вітати у проходом до наступного раунду кубка, а доля путівки до півфіналу визначиться через тиждень, 29 липня, у матчі-відповіді у Васильківцях.

"Агронива-ТНПУ" (Тернопіль) – "Поділля" (Васильківці) – 1:2 (0:1)
Голи:
Автанділ Гвіанідзе (21, 60), Андрій Засєдко (67).

"Агронива-ТНПУ": Загурський, Возьний (Томич, 46), Заставецький-к, Атласюк, Чубатий, А. Засєдко, Мостовий, Федчишин, Голодрига, Дурай, Войцещук.

"Поділля": Зянько, Сиротюк, Вітерук, Пушкаренко (Іванців, 46), Німаш, Жига, Цимбалістий-к (Бондарук, 61), Гвіанідзе (Муравський, 68), Гриб, Гевчук, Тригуба (Р. Мельник, 65).

22 липня у першому матчі чвертьфіналу кубка Тернопільської області великогаївський "Агрон" на домашньому стадіоні приймав теребовлянську "Ниву" і поступився суперникові з мінімальним рахунком – 0:1.

Вже на старті матчу просто зобов’язаний був відкривати рахунок гравець "Агрона" Сергій Лук’янов, котрий на другій хвилині отримав м’яча в безпосередній близькості до воріт "Ниви", але своїм шансом не скористався. Загалом у матчі команди створили чимало гольових моментів, показали гру гідну лідерів тернопільського аматорського футболу, а долю поєдинку вирішив єдиний гол, який забили гості у середині другого тайму. Стався перевід м’яча з центра поля на фланг і лівий захисник гостей Василь Лойко виконав зручну передачу, а нападник "Ниви" Роман Бочак випередивши капітана "Агрона" Андрія Пастернака, ударом в один дотик переправив м’яча у сітку воріт, які боронив Руслан Музур – 0:1.

Матч-відповідь між цими командами відбудеться наступної середи, 29 липня, у Теребовлі.

"Агрон" (В. Гаї) – "Нива" (Теребовля) – 0:1 (0:0)
Гол:
Роман Бочак (65).

"Агрон": Мазур, Андрієшин, Пастернак-к, Лук’янов, Соколовський, Ковалик, Червонецький, Білик (Луцик, 65), Гром’як (Стриєшин, 75), Коник (Павлусь, 90), Процик.

"Нива": Шевченко, Матушевський, Макогон-к, Кренько, Залізняк, Олексієнко, Слоневський, Лойко, Музичук (Дацюк, 46), Бочак, Кобеля (Штаненко, 90).

Попереджені: В. Білик (34), С. Лук’янов (47), А. Пастернак (67), Т. Гром’як (75), Д. Коник (80) – О. Матушевський (45+1), І. Олексієнко (78).

Вилучені: С. Лук’янов (63, друге попередження), О. Матушевський (70, друге попередження).

У Зеленому, що на Гусятинщині 22 липня відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу кубка області між місцевими "Медоборами" та "Арсеналом" з Білокриниці Кременецького району. Перший поєдинок між цими командами завершився нічиєю 1:1. Тож очікувалось, що у звітному поєдинку будуть забиті м'ячі. Цю справу команди на довго не відкладали.

Вже на третій хвилині "канонір" Ігор Дівонька відкрив рахунок ударом зі штрафного удару (0:1). Такий розвиток подій змусив господарів йти вперед і відіграватися. На 17-й хвилині "Медобори" отримали право на одинадцятиметровий удар, який впевнено реалізував Степан Клекот (1:1). Надалі, зеленяни не збавляючи обертів продовжували атакувати і створили безліч моментів. Чудові нагоди для взяття воріт мали Богдан Лучинець, Віталій Сакович, Ростислав Ціх, але їх підвела реалізація. Та все ж на 32-й хвилині "Медобори" таки вийшли вперед. Іван Добривода запустив по флангу Віталія Саковича, той вирізав передачу на лінію воротарського майданчика, яку в дотик замкнув Дмитро Галадей (2:1). За десять хвилин Дмитро оформив дубль, вколотивши м'яча у ворота так, що порвалась сітка (3:1). Ще один м'яч під завісу першого тайму до свого активу записав Віталій Сакович (4:1).

По перерві хід гри не змінювався аж до 57-ої хвилини, коли гравці "Арсеналу" залишились в меншості. Андрій Марченко відверто позбавив Фархата Черкезова очевидного виходу на побачення з голкіпером. Та, не зважаючи на це, саме гості забили вдруге, скоротили відставання в рахунку – відзначився Владислав Герасимчук (4:2). На більше гостям вже просто забракло сил. Враховуючи, що їм ще майже пів години довелося догравати в меншості, то вони просто посипались. На полі зафеєрив Фархат Черкезов, який відзначився хет-триком. Ще один м'яч в компенсований час забив Євген Щербатюк (8:2)

Таким чином "Медобори" розгромною перемогою відзначили вихід у півфінал обласного кубку, де на них очікуватиме переможець пари "Агрон" (В. Гаї) – "Нива" (Теребовля). Нагадаємо, першим півфіналістом став бучацький "Колос".

***

"Медобори" (Зелене) – "Арсенал" (Білокриниця) – 8:2 (4:1)
Голи: Степан Клекот (17), Дмитро Галадей (32, 42), Віталій Сакович (44), Фархат Черкезов (78, з пен., 80, 89), Євген Щербатюк (90+1).

"Медобори": Бень, Данилків (Гаврилюк, 68), Добривода-к, Клекот, Кондзьолка (Господарик, 46), Лучинець (Козовик, 63), М. Мельник, Полянчук, Сакович (Черкезов, 46), Ціх (Щербатюк, 46), Галадей (Денькович, 46).

"Арсенал": Собчук, Антонюк-к, Самойлюк, Власюк, Герасимчук, Посільський, Баландюк (Марченко, 46), Соколовський, Дівонька (Налєво, 68), Єфремов, Гуславський.

Попереджений: О. Господарик (80).

Вилучений: А. Марченко (57).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →