closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Анатолій Маткевич: "У матчі з "Кудрівкою" хочемо побачити свої сильні та слабкі сторони"

Анатолій Маткевич: "У матчі з "Кудрівкою" хочемо побачити свої сильні та слабкі сторони"
Изменить размер a+ a-
590
0

Головний тренер "Софії" (Софіївська Борщагівка) у розмові з клубною пресслужбою поділився своїми враженнями від стартових матчів команди в чемпіонаті Київщини, а також розповів про підготовку "Софіївців" до поєдинку з одноосібним лідером обласного змагання — ірпінською "Кудрівкою".

- Пане Анатолію, "Софія" доволі непогано як для новачка розпочала свої виступи в обласній вищій лізі, здобувши дві перемоги у чотирьох поєдинках. Ви задоволені таким стартом, чи прагнули більшого?

— Звичайно, що прагнув більшого. Однак "Софія" перебуває в стадії перебудови. Тому на даному етапі ми не можемо чекати на серйозні результати. До того ж, ми хочемо омолодити команду. Та й узагалі чемпіонат Київщини — нове для нас змагання, з яким ми тільки-тільки почали знайомитися.

- У двох останніх за часом поєдинках ваші підопічні обіграли "Сокіл" і "Динамо". За рахунок чого, на вашу думку, "Софії" вдалося здолати цих суперників? І чого забракло команді для перемоги над "Беркутом-Легіоном" та "Юніором"?

— Почну з того, що у перших двох матчах ми грали за іншою тактичною схемою. До слова, на гру з "Юніором" ми вийшли з трьома нападниками, але ця стратегія себе не виправдала. Проте в останніх за часом поєдинкам нам вдалося перелаштувати команду гру і це принесло бажаний результат.

- Цьогоріч "Софія" поповнилася багатьма відомими новачками. Яка кадрова ситуація у команді? Чи є травмовані?

— У нас дуже складна кадрова ситуація. Нам не вдалося з першої спроби заявити чотирьох гравців, чиї трансферні листи знаходяться в інших країнах. Один виконавець, до слова, так і залишився поза заявкою "Софії". Також незадоволений формою тих гравців, котрі оговталися після травм. Так склалося, що сезон для команди ще не розпочався, а в її лазареті вже було четверо футболістів.

Крім того, досі залишаються поза грою нападники Михайло Костенко і Анатолій Сошенський, котрі заліковують травми. Натомість Артем Охременко, котрий долучився до команди перед сезоном, тільки набирає потрібні кондиції.

- У якому настрої "Софія" підходить до матчу з "Кудрівкою", адже ця команда є лідером чемпіонату Київщини?

— Готуємось до цього матчу у звичному режимі. "Кудрівка" — це ж не "Динамо" (Київ) і "Шахтар". Ми знаємо рівень цієї команди. Тим паче, що ми зустрічалися з "Кудрівкою" на Меморіалі Макарова. Відповім так: у матчі з ірпінцями ми хочемо побачити свої сильні і слабкі сторони.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →