closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Харківської області. Огляд 3-го туру

Чемпіонат Харківської області. Огляд 3-го туру
Изменить размер a+ a-
1107
0

У Харкові на "Динамо-Арені" відбувся гостроатакувальний футбол. Перевага протягом матчу була на боці "Універ-Динамо", яка втілилася у голи Дем’янка (дубль) та Луценка з пенальті. Варто відмітити, що біло-сині за матч виконали близько 30-ти ударів по воротах "Арени", але усього тричі м’яч залітав до сітки воріт.

Головний тренер ФК "Універ-Динамо" Сергій Сизихін: "Ми володіли перевагою, контролювали гру, створювали моменти. У завершальній стадії нам не вистачало майстерності та холоднокровності що б правильно розпорядитися м’ячем та забити гол! Треба віддати належне гравцям "Арени", які усі 90 хвилин були непоступливі на кожній ділянці поля, та з неймовірною самовіддачею виконували установку тренера!"

У Змієві відбулася головна сенсація туру, хоча з огляду на рівень гри "Квадро" у стартових турах такий результат сенсацією назвати важко. Першими забили господарі – Лещенко вдало виконав пенальті. Ще в першому таймі юний Гуренко зрівняв рахунок, але під саму завісу тайму господарі поля знову вийшли вперед, тільки за рахунок чисельності польових гравців (на 45 хвилині було вилучено первомайця Томпсона). Маючи чисельну перевагу, гравці "Зміїва" не змогли скористатися з такої нагоди, натомість гості зуміли провести кілька небезпечних контр-атак, дві з яких у виконанні Ннейї та Гречихіна завершилися результативно. Після матчу тренери команд прокоментували події на полі.

Головний тренер ФК "Зміїв" Сергій Пасічник: "Дуже сподобалася команда "Квадро". Вона швидко прогресує, у гравців неймовірна самовіддача і велике бажання втілення установки тренера на гру. Я вважаю, що з таким підходом до справи з’явиться ще один конкурентоздатний та бойовий колектив, від цього футбол у нашій області тільки виграє! Молодці!!!"

Тренер "Квадро" Артем Черняєв: "Грали з одним із лідерів чемпіонату. Готувалися, дивилися, думали як зіграти правильно. Було важко, гостьова гра та ще й пропустили швидкий гол. Після вилучення нашого гравця перебудувалися, стали грати на контр-атаках. Я дуже вдячний гравцям нашої команди, вони повністю виконали установку на гру, витримали усі дисципліни і як наслідок, досягли достойного результату. Команді "Зміїва" бажаю успіху у наступних матчах. За рівнем гри наш сьогоднішній суперник – це один з лідерів обласного футболу!".

У Лозовій місцева команда "Лозова-Панютине" здобула прогнозовану перемогу над валківським "Маяком". Ще за п’ять хвилин до завершення зустрічі (рахунок на той момент був 3-0 на користь лозівських футболістів) ні хто й гадки не мав, що у господарів можуть виникнути проблеми з позитивним підсумковим результатом. Дебютний гол визнаного бомбардира Холодкова розмочив велику перевагу Лозової, а гол Павлюка у доданий час взагалі зробив перевагу мінімальною. Від ще більших неприємностей господарів врятував фінальний свисток арбітру. Перемога 3-2 дозволила з сімома очками футбольному клубу "Лозова-Панютине" разом з ФК "Первомайський" опанувати другу сходинку турнірної таблиці. Нехай не вводить вас в оману великий підсумковий рахунок зустрічі ФК "Первомайський" - "Енергетик". Гра була бойва, жорстка. Ми вже повідомляли про "особливості" цього протистояння, яке, мабуть ще набрало обертів після закінчення зустрічі. Тільки після вилучення з поля одного з кращих центральних півзахісників обласного футболу Бондаренка господарям вдалося схилити шальки терезів на свою користь і то, два останні м’ячі гості пропустили у самому кінці матчу, коли практично усією командою пішли у навалу на ворота суперника. Після матчу "Авангард" - "Богодухів" можна сказати тільки одне: харків’яни знову "у грі" і їхня присутність у групі лідерів, це питання часу. Із цікавих моментів зустрічі потрібно відзначити жорстку, порою грубу гру команд на полі. Десять попереджень виніс учасникам епізодів головний арбітр матчу Андрій Курят.

Результати 3-го туру

ФК "Універ-Динамо" (Харків) – ФК "Арена" (Харків) 3-0
Голи:
Дем'янко, 44, 65; Луценко, 57-пен.

ФК "Зміїв" (Зміїв) – ФК "Квадро" (Первомайський) 1-3
Голи:
Лещенко, 14-пен - Гуренко, 37; Ннейї, 50; Гречихін, 78.

ФК "Лозова-Панютине" (Лозова) – ФК "Маяк" (Валки) 3-2.
Голи:
Скотаренко, 40; Гресько, 43; Шатарва, 65 - Холодков, 84; Павлюк, 90+3.

ФК "Первомайський" (Первомайський) – ФК "Енергетик" (Солоницівка) 3-0
Голи:
Чуніховський, 77; Котляренко, 89; Фрусович, 90+5.

ФК "Авангард" (Харків) – ФК "Богодухів" (Богодухів) 5-2
Голи:
Потімков, 17; Бородін, 22, 24; Глушко, 63; Бордовський, 90+3 - Лобойко, 15; Абакумов, 35-пен.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →