closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 3-й тур. Двовладдя на вершині

Чемпіонат Київської області. 3-й тур. Двовладдя на вершині
Изменить размер a+ a-
1229
0

Три команди без поразки, дві — без виграшу, одна — взагалі без очок у вищій обласній лізі. "Колос" обіграв "Динамо" і повернувся на ситуативну турнірну вершину. Переможний гол провів Зозуля. Вискочивши на подачу Хомина з кутового, він ударом головою вирішив, як з’ясувалося пізніше, долю матчу. Назагал ігрова перевага гостей була відчутною. Вони й моментів мали більше, і каркас воріт перевірили на міцність аж тричі пострілами Бойка, Куроченка та Скорохода. Однак передфінішний натиск господарів, дуже схожий на навалу, спричинив на лаві "Колоса" ледь не валідольний настрій.

А центральний поєдинок ігрового дня, як і чекалося, виявився бойовим, безкомпромісним і жорстким. Екс-чемпіон із Шпитьків довго вів перед на стадіоні "Чемпіон" завдяки голу Стеценка зі штрафного, що був призначений метрів за 35 од воріт Сабатюка. "Кудрівка", однак, атакувала гостріше, але Бондар і Грищенко змарнували насправді хороші нагоди для взяття воріт гостей. А врятував ірпінців оборонець Щедраков. Екс-професіонал упевнено вийшов на подачу Грищенка з кутового і буквально вколотив м’яча в сітку. Надзвичайно красивий і по-футбольному стильний епізод!

"Асканія-Флора" виграла міжусобицю в "Беркута-Легіона" навдивовижу легко. Уже до кінця першої 15-хвилинки граючі тренери номінальних гостей відзначилися результативними ударами. Кушка головою подовжив політ м’яча, надісланого Прокіпчуком, а потім допоміг відзначитися ще й Герасименку. Головний "Асканії-Флори" забив і в компенсований арбітром ігровий час — технічним ударом головою після зручної подачі того ж таки Прокіпчука.

Якісну гру на "Лютіж Арені" продемонстрували обидві команди — попри велику різницю в рахунку. Гості сподобалися, бо намагалися грати, а не просто бігати за м’ячем. Але вища виконавська майстерність лідерів "Межигір’я", підсилених останнім часом одразу двома колишніми оболонцями — Ткачем і Проданом, забезпечили загальний успіх господарів. Ткач забив двічі й заробив одинадцятиметровий, Колодяжний відзначився влучним пострілом зі штрафного, а Кириченко — прямим ударом лівою, змістившись з правого флангу ближче до центру.

"Софія" святкує найпершу — історичну! — перемогу на Київщині, здобуту до того ж у міжусобиці краю над авторитетним старожилом із Михайлівки-Рубежівки. Ця солодка мить довгоочікуваного виграшу насправді п’янить! А "Десна" буквально вирвала три очки в особливо складному протистоянні з амбітним і добре вишколеним "Денгоффом", який моментів створив, либонь, більше в Погребах. Аж двічі господарів виручили в неймовірних ситуаціях недавні діназівці: Прудников — у воротах, Александровський — на підстраховці голкіпера. Але "Десна" також змарнувала низку слушних нагод і той же Александровський поцілив м’ячем у поперечку. Гра й справді була яскравою. Тож і не дивно, що й гол заслуженого ветерана Бондаренка, якому за кілька днів виповниться 39 років, був особливо красивим. Наставник професійного "Діназа" віртуозно забив ударом головою з особливо зручної подачі Костроми.

Результати 3-го туру

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 0:3 (Кушка, 5, Герасименко, 14, 90+3). Арбітр Сергій Дубиківський.

ДЕСНА (Погреби) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 1:0 (Бондаренко, 25). Арбітр Сергій Задиран.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ЮНІОР (Макарів) — 5:1 (Ткач, 26, 27, Колодяжний, 31, Юзефович, 72, пн, Кириченко, 87 — Шома, 82). Арбітр Андрій Федорук.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:1 (Щедраков, 88 — Стеценко, 15). Арбітр Микола Балакін.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:0 (Охременко, 24). Нереалізований пенальті: Байдалук (Сокіл, 52). Арбітр Денис Шурман.

ДИНАМО (Фастів) — КОЛОС (Пустоварівка) — 0:1 (Зозуля, 28). Арбітр Олександр Титов.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Андрій Зозуля "Колос"3
2Андрій Герасименко "Асканія-Флора"2
3Артур Марійко СК "Денгофф"2
4Володимир Ткач "Межигір`я"2
5Олександр Максимов "Джуніорс"2
6Сергій Кушка "Асканія-Флора"2
7Владислав Юзефович "Межигір`я"2 (1)

Найкращі асистенти

ФутболістКомандаПередачі
1Ярослав Прокіпчук "Асканія-Флора"2
2Андрій Хомин "Колос"2
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →