closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Агронива-ТНПУ": з Дураєм, Атласюком та тренером Василем Івегешем

"Агронива-ТНПУ": з Дураєм, Атласюком та тренером Василем Івегешем
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
621
0

У минулому сезоні "Агронива" із Заводського (Чортківський район) здобула бронзу вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. Цьогоріч команда змінила не лише прописку – із заводської на тернопільську, але й видозмінила назву, додавши до неї абревіатуру ТНПУ (Тернопільський національний педагогічний університет).

Зі зразка "Агрониви-2019" залишився лише президент клубу Богдан Федорків, начальник команди Микола Навізівський та найдосвідченіший гравець – Тарас Дурай. Всі решта, включно з головним тренером Василем Петровичем Івегешем – новачки, здебільшого молоді студенти, які на такому рівні ще не грали. Однак, знаючи можливості і хист роботи тренера Василя Івегеша саме з молодими футболістами, можна не сумніватися, що "Агронива-ТНПУ" стане боєздатним колективом і дасть бій не одній команді вищої обласної ліги.

Вчора, 26 червня, тернопільська "Агронива-ТНПУ", останньою серед команд вищої ліги, провела заявку на сезон-2020. До неї ввійшло 19 футболістів. Головний тренер команди Василь Петрович Івегеш вніс до заявки таких гравців (у дужках вказано команди, за які виступав футболіст у 2019 році):

– воротарі: Дмитро Загурський ("Сокіл" Золочів, юнаки), Антон Омаров ("Бастіон-1427" Горішня Вигнанка);

– захисники: Сергій Атласюк ("Збруч-Агробізнес" Підволочиськ), Олександр Томич (ФК "Вишнівець"), Арсен Чубатий ("Бастіон-1427" Горішня Вигнанка), Владислав Грегуль (ФК "Тернопіль-ДЮСШ"), Андрій Шевчук ("Колос" Зборів), Віталій Щебивовк ("Нива" Підгайці), Володимир Онищук ("Збруч-Агробізнес" Підволочиськ), Іван Юркевич ("Бастіон-1427" Горішня Вигнанка);

– півзахисники: Тарас Дурай ("Агронива" Заводське), Андрій Засєдко (ФК "Бережани"), Володимир Мостовий (ФК "Тернопіль-ДЮСШ"), Іван Федчишин ("Поділля" В. Березовиця), Василь Винничук (ДЮСШ Тернопіль), Богдан Волошин (ФЦ "Дубно"), Вадим Валах ("Бастіон-1427" Горішня Вигнанка);

– нападники: Роман Голодрига ("Дністер" Заліщики), Роман Возьний (ФК "Тернопіль-Педліцей").

Серед заявлених гравців, найбільш відомою є наступна четвірка. Найперше – це досвідчений 35-річний півзахисник Тарас Дурай, котрий свого часу пограв в українській Прем’єр-лізі за луганську "Зорю". А загалом у його послужному списку 268 поєдинків на професійному рівні лише в українських командах, в яких Тарас відзначився 22 забитими голами. У професіоналах Дурай виступав за тернопільську "Ниву", луцьку "Волинь", кропивницьку "Зірку", київську "Оболнь-Бровар" та ФК "Суми". Також Тарас грав за три команди сусідньої Білорусії – "Бєлшина" (Бобруйськ), "Нєман" (Гродно), ФК "Гомель".

Ще однією знаковою фігурою "Агрониви-ТНПУ" є 33-річний центральний оборонець Сергій Атласюк. Більшість своєї ігрової кар’єри він провів у ФК "Тернопіль" та волочиському "Агробізнесі". Останнім часом входив до тренерських штабів "Агробізнесу" та одеського "Чорноморця".

Два гравці тернопільської команди – 21-річний півзахисник Андрій Засєдко та 19-річний нападник Роман Голодрига у сезоні-2019 виступали у ФК "Бережани". Останній щоправда посеред чемпіонату перейшов до заліщицького "Дністра", з яким здобув золоті медалі першої обласної ліги. Обидва минулоріч у складі ФК "Тернопіль-Педуніверситет" здобули срібні нагороди студентського чемпіонату Європи, який проходив у Мадриді (Іспанія).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →