closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 2-й тур. Максимов вистрілив дублем, "Кудрівка" вирвалася вперед

Чемпіонат Київської області. 2-й тур. Максимов вистрілив дублем, "Кудрівка" вирвалася вперед
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1398
0

Особливий інтерес у звітному турі викликали поєдинки в Денихівці та Пустоварівці: центральні з огляду на можливості команд, вони виявилися змістовними, цікавими і цілком виправдали свій статус. На Тетіївщині було два різних тайми. До перерви гострішою здавалася "Кудрівка", що й позначилося на результаті — Кубенко забив з осмисленої передачі Грищенка, а сам Грищенко та Кушнір свої моменти не використали. "Денгофф" якісніше зіграв у другому таймі і взагалі переграв опонента наприкінці поєдинку. Відчайдушний штурм господарів поля мав увінчатися голом, але Бамба, вийшовши сам на сам з голкіпером Сабатюком, очікуваної передачі Рафальському — на порожні ворота! — не зробив і програв дуель стражеві воріт гостей. На завершальній хвилині м’яч опинився в сітці "Кудрівки", однак арбітр визначив порушення правил у наступі й взяття воріт не зафіксував.

Іншим виявився перебіг подій на Сквирщині. До перерви новачок із Пустоварівки володів певною перевагою над минулорічним кубковим тріумфатором із Михайлівки-Рубежівки, а в другому таймі "Колос" тотально притиснув опонента в його володіннях. Один Зозуля міг кілька разів домогтись успіху, ще в одному випадку за "Сокіл" зіграла поперечка — і в підсумку зафіксовано нульову нічию. Футбол, як відомо, далеко не завжди піддається логіці.

"Джуніорс" розгромив "Динамо", але не дав увінчати 35-річний ювілей Костяному виконанням одинадцятиметрового; нічию в Лютежі спричинили реалізовані суперниками пенальті; гаряче протистояння дебютантів у Макарові виграли господарі з особливо красивим голом Єфремова зі стандарту та зразково-показовою результативною передачею лівого захисника Литвина; безкомпромісна міжусобиця в Погребах ознаменована великим виграшем місцевої команди та трьома вилученнями з поля футболістів обох колективів.

Результати 2-го туру

ДЕСНА (Погреби) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 3:0 (Кострома, 6, Яременко, 15, Козюберда, 67). Нереалізований пенальті: Є.Воробей (Десна, 71). Вилучення: Горбач (Асканія-Флора, 70), Ворона (Асканія-Флора, 72), Фурсенко (Десна, 90). Арбітр Дмитро Кутаков.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 1:1 (Юзефович, 82, пн — Давіденко, 38, пн). Арбітр Владислав Грицай.

ДЕНГОФФ (Денихівка) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 0:1 (Кубенко, 14). Арбітр Владислав Кононов.

ЮНІОР (Макарів) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 2:0 (Єфремов, 54, Редчиц, 78). Арбітр Сергій Дубиківський.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — ДИНАМО (Фастів) — 3:0 (Шевченко, 18, пн, Максимов, 41, 86). Арбітр Володимир Устименко.

КОЛОС (Пустоварівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 0:0. Арбітр Сергій Бойко.

Турнірна таблиця

Бомбардири: Андрій Зозуля (Колос), Олександр Максимов (Джуніорс), Артур Марійко (Денгофф) — по 2 голи.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →