closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Дизеліст": завдання - розвивати токмацький футбол

ФК "Дизеліст": завдання  - розвивати токмацький футбол
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
945
0

Футбольний клуб "Дизеліст" 25 червня організував пресконференцію, присвячену початку футбольного сезону та чемпіонату Запорізької області, у якому бере участь головна команда клубу.

Старший тренер команди Володимир Тумановський та тренер Максим Пархоменко розповіли про стан команди, укомплектованість гравцями, перші матчі на турнірі, особливості тренувань під час карантину, плани на сезон тощо.
Щоб задіяти всіх 25 гравців (а серед них є молодь, яка зовсім недавно підійшла до основної команди з ДЮСШ) ФК "Дизеліст" заявився для участі не тільки на чемпіонат області, а й бере участь у першості Василівського району, щоб мати ігрову практику для гравців і першого, і другого складу.
Капітан команди Анатолій Краснокутський, більш досвідчені гравці Нікіта Луценко та Олексій Новік розповіли про атмосферу в команді, а юні футболісти Артем Сливець та Кирило Гордієнко про готовність молоді 2003-2004 років народження до футбольної боротьби на полі, в тому числі й за місце у стартовому складі.
Одразу ж тренери й гравці запевнили, що своєю грою спробують відновити популярність футболу у Токмаці, щоб, як тільки будуть зняті карантинні обмеження, вболівальники заповнювали трибуни стадіону "Авангард". І попрохали у цьому сприяти й журналістів, аби інформація про футбольне життя доходила до токмачан.
На питання від газети "Наше місто Токмак" про стратегію розвитку команди Володимир Тумановський однозначно заявив:
"Наша задача – розвивати токмацький футбол. Якби у нас було завдання вигравати трофеї, ми б зверталися до керівництва, спонсорів, залучали б футболістів високого рівня з інших міст. Не секрет, що так роблять інші команди, але коли "легіонери" поїдуть – з чим залишаться їхні клуби? За "Дизеліст" грають троє футболістів з Маріуполя і Приморська на позиціях, які у нас не закриті. Але Токмак має дитячо-юнацьку спортшколу, у якій займаються понад 200 юнаків та дітей. І стратегія наша полягає в тому, щоб виховувати своїх футболістів.
Однозначно: ми обираємо процес розвитку, закладаємо фундамент, щоб створити наслідуваність, коли б старші футболісти передавали свої вміння та досвід молодим, щоб дати шанс гравцям реалізувати себе. Ми впевнені, що створимо хорошу команду, яка гратиме на радість токмачан, і повернемо вболівальників на трибуни".
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →