closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Теребовлянська "Нива": зі Слоневським, Олексієнком та Сороцьким

Теребовлянська "Нива": зі Слоневським, Олексієнком та Сороцьким
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
569
0

Срібний призер минулорічної вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – теребовлянська "Нива" на сезон-2020 заявила 16 футболістів, ще по одному гравцю тренери теребовлянців очікують трансферу з Австрії.

Тренерський штаб "Ниви" вніс до заявки таких гравців (у дужках вказано команди за які виступав футболіст у 2019 році):

– воротарі: Віктор Ольховий, Олег Шевченко ("Агродім" Бахмач);

– захисники: Владислав Сороцький, Станіслав Штаненко, Василь Лойко ("Вікторія" Миколаївка), Валентин Залізняк ("Нива" Тернопіль), Володимир Гулюк (ФК "Прошова"), Юрій Никеруй;

– півзахисники: Ігор Олексієнко, Богдан Слоневський, Олександр Музичук, Дмитро Кренько, Никеруй Олег, Олександр Кобеля (ФК "Козова"), Олександр Ткачук (ФК "Козова");

– нападник: Роман Бочак.

Серед 16 футболістів "Ниви", сім є новачками команди. Найдосвідченіший з них, 32-річний воротар Олег Шевченко, котрий переїхав до Теребовлі з команди "Агродім" (Бахмач), за яку виступав у аматорському чемпіонаті України. 25-річний оборонець Василь Лойко є вихованцем рівненського футболу, довгий час виступав за ФК "Малинськ", влітку минулого року перейшов до "Вікторії" з Миколаївки, де грав у чемпіонаті України серед аматорів (зіграв у 5-ти матчах). 25-річний півзахисник Олександр Музичук сезон-2019/20 розпочав у хмельницькому "Поділлі", за яке відіграв 13 матчів у другій лізі чемпіонату України на кубку України. 21-річний захисник Валентин Залізняк перейшов до команди з Теребовлі з іншої "Ниви" – тернопільської, у складі якої за два сезони провів 27 поєдинків.

25-річний вихованець теребовлянського футболу Володимир Гулюк у сезоні-2019 грав у чемпіонаті Тернопільського району за ФК "Прошова". Ще два дебютанти "Ниви", півзахисники Олександр Ткачук та Олександр Кобеля у минулому сезоні виступали в другій лізі чемпіонату Тернопільської області за ФК "Козова".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →