closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області стартує не раніше серпня і пройде у скороченому форматі

Чемпіонат Львівської області стартує не раніше серпня і пройде у скороченому форматі
Изменить размер a+ a-
399
0

У понеділок, 22-го червня, у приміщенні обласного Будинку футболу під керівництвом Голови Львівської Асоціації футболу Олександра Шевченка відбулася друга після запровадження в Україні карантинних обмежень нарада працівників ЛАФ, на якій вирішувалося питання відновлення футбольних змагань на Львівщині.

За її підсумками, прийнято рішення в цілях безпеки рекомендувати футбольним командам усіх ліг тимчасово розпустити гравців на період до 20-го липня й утриматися від колективних тренувань і товариських ігор.

У разі покращення ситуації, зокрема, зменшення в нашому регіоні кількості хворих на коронавірус, із цього дня заплановане продовження традиційних Меморіалу Ернеста Юста, Кубку Карло Мікльоша, Кубка Весни пам'яті Володимира Якубовського і Кубку чемпіонів Львівщини.

Далі передбачено, що за позитивного розвитку подій новий чемпіонат Львівської області стартує на початку серпня, але вже не у звичному, а скороченому форматі.

"На жаль, епідемічна ситуація у Львівській області складна, рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію лише зростає. Звісно, ми не можемо заборонити будь-кому грати у футбол. Розуміємо, що важко без улюбленої гри. Я постійно спілкуюся з управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації щодо можливості відновлення змагань. Наразі рекомендую призупинити всі обласні змагання. Прошу керівників команд, футболістів, тренерів, уболівальників відповідально поставитися до цього, не наражати на небезпеку рідних і близьких, думати не лише про себе і свої амбіції.

Тривожні повідомлення про хворих на коронавірус зі стану львівських "Карпат" і "Руху", донецького "Олімпіка", "Балкан" підтверджують: немає жодних гарантій, що хтось не захворіє... Потрібно набратися терпіння й сумлінно дотримуватися правил карантину. Віримо, що завдяки спільним злагодженим, відповідальним діям ми здолаємо підступну інфекцію й невдовзі повернемося на футбольні поля для підкорення нових вершин", – зазначив у коментарі інформаційному центру ЛАФ Олександр Шевченко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →