closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Першість Київщини. 1-й тур. Триразовий чемпіон оступився

Першість Київщини. 1-й тур. Триразовий чемпіон оступився
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
620
0

Особливий інтерес у Козині викликав приїзд "Авангарда". Триразовий чемпіон області зберіг кількох заслужених ветеранів — у грі взяли участь, зокрема, голкіпер Товт, опорник Дорофеєв, бомбардир Зелді та титулований тренер Карпенко, створив більше загроз у чужих володіннях і принаймні двічі таки мав забивати м’яч, але в підсумку задовольнився нічиєю. Вона, звісно, більшою мірою потішила місцеву команду. "Дніпро", треба віддати належне підопічним тренера Кобченка, заслужив турнірного пункту насправді цілковитою самовіддачею на полі. Так, віртуозно зіграв на останньому рубежі воротар Дяченко, але й в атаці без остраху штурмували чужі ворота наполегливі Стовповий, Тюрін і Чернюк. Як з’ясувалося, навіть чинному володареві Кубка країни серед аматорів у першості Київщини доведеться докладати максимуму зусиль ледь не в кожному поєдинку.

Кілька років тому березанці поступилися на гостинах у Бородянці з рахунком 2:5. Сьогодні вони реваншувалися точно з таким же результатом і до того ж цілком заслужено. Найважливішим, однак, є те, що "Дружба" насправді стала сильнішою. Не в останню чергу тому, що запросила кількох досвідчених виконавців із сусідніх Баришівки та Переяслава — голкіпера Скибенка та хавбека Полуденного насамперед. Однак у цілому команду сформували місцеві футболісти, з якими тепер активно та цілеспрямовано працює молодий граючий тренер Ковальов. Він і на полі сьогодні був особливо помітним, забивши конче важливий і значною мірою переломний другий м’яч.

А з-поміж інших першотурових подій варто виокремити дивовижний гол Панічева в Обухові — віртуозним ударом так званими бічними ножицями, три пенальті в Броварах у літописній прем’єрі "Альянса", дубль Кривши та впевнений виграш "Городка" в чисельній меншості і заслужену, хоча й мінімальну за рахунком перемогу бориспільців над особливим опонентом з Миронівки, а також гол іванківського штатного стража воріт у Василькові.

Результати 1-го туру

ДНІПРО (Козин) — АВАНГАРД (Бзів) — 0:0. Вилучення: Бокар, 90+3 — Волощук, 79. Арбітр Денис Божко.

ЦЕНТР СПОРТУ-ФАВОРИТ (Бориспіль) — ЗОРЯ МИРОНІВЩИНИ (Миронівський район) — 2:1 (Лафазан, 55, Килипенко, 64, пн — Крук, 89, пн). Вилучення: Луценко (ЦС-Фаворит, 90+2). Арбітр Микола Балакін.

ФК БОРОДЯНКА — ДРУЖБА (Березань) — 2:5 (Старов, 57, 66 — Полуденний, 7, Ковальов, 40, Калінін, 53, 77, Онопченко, 58). Арбітр Олександр Титов.

ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ (Обухів) — ДРУЖБА (Мирівка) — 2:3 (Лопатін, 33, Горин, 45 — О.Кабанець, 3, у свої ворота, Панічев, 18, Іванюк, 45+3). Нереалізований пенальті: Кульгук (Дружба, 23). Арбітр Сергій Задиран.

АЛЬЯНС (Бровари) — КРИСТАЛ (Яготин) — 2:3 (Пустовіт, 36, пн, Кафумба, 76 — Галкін, 19, 70, Кукса, 63, пн). Нереалізований пенальті: Галкін (Кристал, 12). Арбітр Кирило Гринь.

ГОРОДОК-1998 (Васильків) — ФК ІВАНКІВ — 3:1 (Кривша, 7, 55, Півень, 30 — Сингаєвський, 71). Вилучення: Урсал (Городок-1998, 82). Арбітр Володимир Устименко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →