closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 2-го туру

Чемпіонат Тернопільської області. Анонс 2-го туру
Изменить размер a+ a-
942
0

Сьогодні, 21 червня у другому турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області відбудеться усі чотири поєдинки і ще п’ять матчів у першій обласній лізі.

***

Вища ліга

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Козова"

21 червня. 16.00. Хоростків. Стадіон "Харчовик".

Арбітр – Артем Трач (Тернопіль), асистенти – Ігор Скуба (Скалат), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

Хоростківська "Зоря" попри поразку у першому турі від підволочиського "Збруча-Агробізнес" (1:3), продемонструвала доволі пристойний футбол і за певних обставин навіть могла вивести три очка. Помилки в обороні звели нанівець всі зусилля атакувальних гравців на чолі з лідером команди Ярославом Шпікулою. На сьогодні футболісти "Зорі" краще підготовлені до сезону, тому в поєдинку проти ФК "Козова", саме їм віддаємо незначну перевагу. Вона може нівелюватися, якщо козівські футболісти продемонструють максимум на що вони можуть, хоча зіграності їм однозначно бракуватиме, адже разом вони не провели, по-великому рахунку, жодного спарингу. Тим не менше під орудою головного тренера ФК "Козова" Бориса Палюха є доволі висококласні футболісти, які спроможні у короткий строк показати позитивний результат.

Читайте також: Чемпіонат Тернопільської області. 1-й тур. Андрій Донець "стріляє" дублем

***

"Агрон" (В. Гаї) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ)

21 червня. 16.00. В. Гаї. Сільський стадіон.

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Олег Мімнонов (Тернопіль), Олег Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Центральний матч другого туру вищої обласної ліги відбудеться у Великих Гаїх, де зустрінуться минулорічний чемпіон – місцевий "Агрон" та лідер поточного сезону – підволочиський "Збруч-Агробізнес". Господарі вимушено пропускали перший тур, а тому "голодні" до гри й іншого результату, як перемоги від них не очікують. Команда точково укомплектувалася кваліфікованими місцевими виконавцями (Гром’як, Соколовський, Стриєшин), має добре поставлений тренувальний процес, тому розглядається, як головний фаворит усього чемпіонату. Єдина можлива втрата перед стартом сезону – травма оборонця Тараса Семенця, участь якого у поєдинку проти підволочиської команди практично виключена. Але якщо хтось думає, що перемога "Агрона" вже у кишені, то він глибоко помиляється. "Збруч-Агробізнес" у минулому сезоні був найнезручнішим для великогаївської команди суперником, зокрема, першу поразку в сезоні "Агрон" зазнав саме від "Збруча". Більше того, зігравши в сезоні-2019 чотири поєдинки у чемпіонаті області (два на попередньому етапі і два і фіналі "чотирьох"), "агронівці" краще виступили на виїзді, ніж удома. Чи знайшов головний тренер "Агрона" Роман Курдупель якісь чинники, щоб перебороти цей стереотип, побачимо, але можемо сказати, що гості приїдуть у повній бойовій готовності, адже минулої неділі вже провели перший офіційний поєдинок, перемігши у ньому хоростківську "Зорю" (3:1). А якщо в лідера гостей, досвідченого Андрія Донця піде гра (у попередньому туру він двічі сам відзначився і віддав одну гольову передачу), то господарям буде не просто взяти заплановані три очка.

***

"Дністер" (Заліщики) – "Медобори" (Зелене)

21червня. 16.00. Заліщики. Стадіон "Дністер".

Арбітр – Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Артем Карапетян (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

В обоймі головного тренера "Дністра" Євгена Радкевича всього 15 футболістів, однак він б’є не кількістю, а якістю. Команда із Заліщиків провела велику кількість спарингів, зберегла минулорічний першоліговий чемпіонський кістяк, доукомплектувалася доволі хорошого рівня виконавцями, тому саме їм ми відаємо перевагу в матчі проти "Медоборів" із Зеленого. Свій високий клас заліщани продемонстрували у попередньому турі в Бучачі, де лише в компенсований час упустили перемогу (1:1). Гості хоча й мають чимало висококласних футболістів (Кондзьолка, Полянчук, Клекот), однак більшість з них вікові і їм буде складно протистояти доволі швидким гравцям "Дністра". До того ж "Медобори" пропускали перший тур (спаринг проти "Колоса-Бровара" із Сидорова до уваги не беремо), відповідно зеленяни не мають того ігрового тонусу, що заліщани.

***

"Нива" (Теребовля) – "Колос" (Бучач)

21 червня. 16.00. Теребовля. Стадіон "Колос".

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Ігор Брик (Чортків), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Іван Сокіл (Тернопіль).

У Теребовлі зійдуться головні претенденти на призову трійку у сезоні-2020. Зважаючи на тривалу підготовку та більш збалансований склад, невеличку перевагу до початку матчу має "Колос". Однак перший поєдинок оголив чимало проблем у бучацькій команді, насамперед це різна готовність футболістів до сезону. Щось схоже стосується і гравців "Ниви", але ще в більшій мірі, адже по-великому рахунку команда формувалася з коліс і зіграність, а також фізичні кондиції теребовлянців бажають бути кращими. Можна спрогнозувати, що матч не буде багатий на голи, а якщо котрійсь з команд вдасться здобути перемогу, то це станеться не так завдяки класу, як через величезне бажання зіграти через не можу.

***

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →