closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Оглядини в сяйві червоного

Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Оглядини в сяйві червоного
Изменить размер a+ a-
1489
0

Центральний матч стартового туру минув без результативних ударів, але в особливо важкій, безкомпромісній та насправді змістовній боротьбі, яка моментами, проте, неприємно вражала надмірною жорсткістю та невиправданою агресією в обопільних взаєминах. Як результат, "Джуніорс" уже з середини першого тайму грав у чисельній меншості, а "Сокіл" вирівняв цей кількісний показник у середині другої половини. На превеликий жаль, для форварда Рубльова сьогоднішнє вилучення з поля стало вже другим у чемпіонаті столичного регіону — після скандального позаторішнього епізоду в Баришівці.

Несподівано важкої перемоги домігся на старті нового сезону минулорічний порушник спокою з Ірпеня. До перерви, граючи в рівних умовах, господарі володіли перевагою і змарнували кілька слушних нагод, Грищенко — передусім. А під завісу першого тайму "Десна" зосталася в чисельній меншості — і, на диво, "Кудрівці" стало складніше діяти в атаці. Але в підсумку таки виграв сильніший. Здановський класно забив у дальній кут, ідеально змістившись з флангу ближче до центру. А потім Алефіренко добив у сітку м’яча, що відскочив од голкіпера після пострілу Грищенка. "Десна" сквитала один гол активними зусиллями Руженцева, який сам заробив і реалізував одинадцятиметровий.

"Межигір’я" ще продовжує надзвичайно складний процес оновлення колективу, що було помітним і в Калинівці. "Асканія-Флора", граючи в меншості ледь не півтора тайма, безапеляційно взяла гору. По два результативні бали заробили сьогодні Давидовський та Кушка і в двох результативних акціях активну участь взяв… голкіпер Боженко. Лебединець та Кушка забили насправді красиво: захисник — ударом головою в падінні, нападник — протаранивши спантеличений оборонний редут опонента. Давидовський міг стати головним героєм зустрічі, але надто рано залишив ігровий майданчик на вимогу арбітра.

Істотну перевагу над опонентом мали "Денгофф" у Фастові (на жаль, арена в славному футбольному місті не витримує жодної критики) та "Колос" у Пустоварівці. Ключик-старший забив ефектно з другого поверху, а Марійко вистрілив дуплетом. Стрілецький дубль для "Колоса" оформив очікуваний з особливим інтересом вищоліговий дебютант Зозуля. Натомість юніорівець Єфремов ударом з позначки лише перевірив на міцність стійку пустоварівських воріт.

Переважав опонента, завзятого новачка із Софіївської Борщагівки, і значно досвідченіший "Беркут-Легіон". Вишневе також стало свідком нереалізованого пенальті — віртуозно зіграв голкіпер Міхеєв і вилучення футболіста з поля за грубість. В обох випадках антигероями матчевих миттєвостей стали гості з Броварів.

Результати 1-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 3:1 (Лебединець, 9, Давидовський, 14, Кушка, 40 — Кириченко, 65). Вилучення: Давидовський (Асканія-Флора, 30). Арбітр Кирило Гринь.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДЕСНА (Погреби) — 2:1 (Здановський, 68, Алефіренко, 72 — Руженцев, 82, пн). Вилучення: А.Якимлюк (Десна, 43) — друге попередження. Арбітр Владислав Грицай.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 1:2 (Шорников, 14, у свої ворота — Никоненко, 3, Кривда, 67). Нереалізований пенальті: Никоненко (Беркут-Легіон, 58). Вилучення: Трасковський (Беркут-Легіон, 90+4). Арбітр Сергій Задиран.

ДИНАМО (Фастів) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 0:3 (А.Ключик, 7, Марійко, 69, 80). Арбітр Андрій Федорук.

КОЛОС (Пустоварівка) — ЮНІОР (Макарів) — 7:0 (Бойко, 10, Скороход, 17, пн, Зозуля, 26, 38, Хомин, 41, Здебський, 49, Бугаєнко, 78). Нереалізований пенальті: Єфремов (Юніор, 36). Арбітр Євген Горбенко.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:0. Вилучення: Рубльов (Джуніорс, 24). Арбітр Олександр Титов.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →