closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. 1-й тур. Андрій Донець "стріляє" дублем

Чемпіонат Тернопільської області. 1-й тур. Андрій Донець "стріляє" дублем
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1138
0

14 червня у першому турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області бучацький "Колос" та заліщицький "Дністер" розписали бойову нічию – 1:1.

Команди були гідна одна одної. Краще розпочали матч гості, які у середині першого тайму зуміли відкрити рахунок. Гол-красень забив лідер "Дністра" Михайло Рябий. Він пробив по неймовірній траєкторії з лівого кута штрафного майданчика в дальню "девятку" і кіпер "Колоса" Денис Чесановський був безсилим (0:1).

А зрівняли рахунок господарі в компенсований час до другого тайму. Роман Гаврилюк вкинув далеко м’яча з аута, його продовжив Юрій Савка, а добив у сітку воріт ударом головою метрів з семи Іван Плосконос (1:1). До речі, всі три гравці, які брали участь у гольовій комбінації вийшли на поле з лавки запасних, тому можна говорити, що тренер "Колоса" вгадав із замінами.

***

"Колос" (Бучач) – "Дністер" (Заліщики) – 1:1 (0:0)

14 червня. Бучач. Стадіон "Колос". +23 град.

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль), асистенти – Роман Островський (Тернопіль), Олег Чемний (Коропець).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

"Колос": Чесановський, І. Сороцький, Рижук, Данилюк, Басістий, Дзядикевич (Гаврилюк, 61), Заставецький, Городинський (Плосконос, 19), Кухарський, Олексюк (Савка, 66), Чиряк.

"Дністер": Мельник, Наталюк (Шутяк, 15), Скибінський, Богославський, Пастухов, Рябий, Гусляк, Пилипюк, Ландяк (Шкрябець, 80), Імангулов, Токарчук.

Голи: Іван Плосконос (90+4) – Михайло Рябий (27).

Попереджені: П. Данилюк (21), Р. Кухарський (82) – М. Рябий (42), А. Пилипюк (59).

Новий футбольний сезон у Підволочиську відкрив віце-президент Української асоціації футболу Олег Собуцький, котрий став фартовим для підволочиської команди.

Команди розпочали матч без розвідки і вже на п’ятій хвилині було відкрито рахунок. Пішла атака гостей. Відбувся простріл, кілька захисників "Збруча" пролетіли повз м'яч, Кубик і зовсім не потрапив по м'ячу. Його підхопив Ярослав Шпікула і завдав удару в кут воріт без шансів для голкіпера (0:1). Дальше гра була практично рівно. Варто відзначити, як Андрій Капелян з вбивчої позиції пробив повз ворота, кілька ударів гостей теж пройшло повз ціль. І все ж господарям вдалося рахунок зрівняти. Гості порушили правила на Дмитрові Познанському. До м’яча підійшов досвідчений Андрій Донець і з рикошетом м’яч влетів у сітку воріт (1:1). При рахунку 1:1 штрафний розіграли господарі – Капелян відпасував на Донця. Гол міг стати окрасою не лише матчу, а всього чемпіонату, однак удар Донця прийняла на себе хрестовина. Міг забити і Дмитро Познанський, який уникнув офсайду, вийшов чисто віч-на-віч з голкіпером, але не використав свій шанс, погано прийнявши м’яча.

У другому таймі перевага була за господарями, гості ж завдали кілька ударів з далекої і середньої відстані, але без особливих проблем для воротаря. Футболісти "Збруча" мали багато моментів. Той ж Познанський замикав після передачі Лісніченка – вище воріт, також не використали свої нагоди Гайковий, Капелян, Познанський, Донець. Але двічі господарям таки вдалося відзначитися. У першому випадку Андрій Капелян пройшов по флангу, зробив передачу на дальню стійку, Познанський зряче пропустив м’яча, а Донець уже пробивав по порожніх воротах (2:1). А крапку в матчі поставив Познанський, котрий вийшов сам на воротаря після передачі Донця з центрального кола, і влучно пробив у дальній нижній від голкіпера кут (3:1).

Варто зауважити, що в складі "Збруча" грало багато місцевих вихованців плюс ще кіпер Глушка був серед запасних.

***

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Зоря" (Хоростків) – 3:1 (1:1)

14 червня. Підволочиськ. Стадіон "Колос".

Арбітр – Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Олег Богач (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум, Дубчак, Коза (Паюк, 87), Миронюк (Солтис, 90+1), Кубик, Лісніченко (Копцюх, 78), Гайковий (Даньків, 78), Капелян, Донець, Познанський (Онищук, 90+1)

"Зоря": Чуба, Бодак, Скотецький, Ватраль (Гаврилишин, 63), Городовий (Павлік, 78), С. Куріцький (Бадеме, 81), М. Куріцький, Сливка, Сокіл, Шпікула, Яремчук (Войтович, 84).

Голи: Андрій Донець (28, 62), Дмитро Познанський (74) – Ярослав Шпікула (5).

Попереджені: І. Лісніченко (16), Я. Шпікула (22).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →