closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Марківська "Нива" у строю

Марківська "Нива" у строю
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
453
0

Тренування два рази на тиждень та формування складу виключно з марківських. З таким підходом готується команда "Нива" до виходу на обласну першість у новому сезоні.

"Звичайно, ми дотримуємося рекомендацій МОЗ України і з розумінням ставимося до карантинних вимог. Можна сказати, що "Нива" цілком готова до нового сезону. Працюємо і над фізичною підготовкою футболістів, і над складом. Важко сказати, що у "Ниві" з’являться нові обличчя. Це будуть всі місцеві гравці, деякі, можливо з більшим досвідом. Та в комплексі формується виключно марківська команда. Деталі, думаю, розкриємо ближче до початку сезону.
Загалом підготовка йде стабільно і в запланованому режимі. Як показав досвід минулих років, головними суперниками на полі для нас є, звичайно, "Скіф", а також "Станиця Луганська". Головна задача на початку змагань – посісти в своїй групі місце не нижче третього. Боротися готові до кінця
", - говорить капітан команди "Нива" Олександр Білик.

Всю спортивну спільноту Луганщини хвилювало питання: чи буде ж Олександр Білик в складі "Ниви" в сезоні 2020?

Отже, до заявочного листа команди Олександр точно потрапляє, а от з датою виходу на поле трохи почекаємо. Футбол футболом, а здоров’я перш за все. На даний момент Олександр виконує здебільшого обов’язки тренера збірної. Незмінному марківському капітану, а тепер вже й тренеру бажаємо здоров’я та відновлення! Чекаємо старту нового футбольного сезону!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →