closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

На Сватівщині до футбольного сезону готові

На Сватівщині до футбольного сезону готові
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
487
0

Футбольна збірна Сватівського району "Стожари" після офіційного дозволу розпочала підготовку до нового сезону. Окрім постійних тренувань на своїй території, сватівчани зіграли контрольний матч в Лисичанську з "Будівельником". Також вже зовсім скоро початок чемпіонату Сватівського району. Детальніше про футбол Сватівщини розповів керівник КУ "Сватівський районний центр "Спорт для всіх" Олег Подзегун:

На початку сезону 2020 для всіх команд будуть рівні умови. Адже всі ми перебували на вимушеній паузі однаковий проміжок часу, всі однаково не тренувалися та не бачили поля. Всім нам однаково буде не просто ввійти в звичний футбольний ритм. І щоб там не говорили, що всі вже начебто в формі. Після такої перерви все одно відновитися складно.
"Стожари" готуються до чемпіонату Луганщини на тренуваннях. Також вдячні команді "Будівельник" за контрольну гру, яка відбулася 7 червня. Такі матчі і приводять швидше гравців в форму, і додатково стимулюють. На початку сезону дуже важливо проводити подібні зустрічі. Адже гравець, який довго не грав повинен повністю відчувати свою позицію. Немає нічого кращого за ігрову практику.
Звичайно, перед "Стожарами" стоять максимальні задачі, але ми звикли дивитися на речі реально. Тому будемо намагатися показувати повністю свої сили.
20 червня стартує вже чемпіонат Сватівського району з футболу. У цьому році 6 учасників. Проте для мене і як для організатора, і як для футболіста в минулому дуже прикрим є той факт, що змагання швидше за все доведеться проводити за системою 7+1. Адже стрімке зменшення граючої молоді, особливо на селі, призводить до таких рішень.
Залишилося обговорити організаційні деталі, а загалом – Сватівщина повністю готова до нового футбольного сезону! Але й не забуваємо про вимоги, що діють під час карантину.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →