closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У фіналі Меморіалу Чанових зіграють "Сокіл" і "Нива"

У фіналі Меморіалу Чанових зіграють "Сокіл" і "Нива"
Изменить размер a+ a-
954
0

У Вишневому визначилися фіналісти Меморіалу Чанових. Головний приз турніру – красень-кубок в понеділок, 8 червня, розіграють "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) та "Нива" (Бузова).

Підопічні Олега Самченка цілком прогнозовано, хоча і не без проблем переграли "Прогрес" (Крюківщина). У середині першого тайму "соколи" пропустили після розіграшу кутового, але ще до перерви зрівняли рахунок. У другій половині матчу "Сокіл" мав відчутну перевагу, що й засвідчили ще два м’ячі, які опинилися у воротах "Прогреса". Окремо варто відзначити гру ветерана команди з Михайлівки-Рубежівки Еммануеля Окодуву. Відзначитися нігерійцю цього разу не вдалося, але саме він був найпомітнішим гравцем у складі переможців.

Другий півфінал приніс дещо несподіваний результат, бо саме "Гатне" вважалося фаворитом протистояння. Команда, яка минулого року виграла чемпіонат і Кубок Києво-Святошинського району, має у своєму складі чимало досвідчених гравців, про яких ми вже не раз писали на сторінках нашого сайту. Зокрема в матчі проти "Ниви" на поле зі стартових хвилин вийшли Микола Іщенко, Олександр Романчук, Іван Кривошеєнко та Едуард Цихмейструк.

Якщо "Гатне" робить ставку на досвід, то "Нива" - на команду швидкість. Підопічні Віктора Концурака продемонстрували відмінну функціональну готовність. Протягом всього матчу вони високо зустрічали суперника, застосовували пресинг, що у підсумку принесло бажаний результат. Наприкінці першого тайму Сергій Сергієнко у дотик замкнув простріл партнера з лівого флангу, а невдовзі після перерви перевагу своєї команди подвоїв Жевага. Футболісти СК "Гатне" спромоглися лише на гол престижу.

Фінал Меморіалу Чанових відбудеться у понеділок, 8 червня, у Вишневому. Матч пройде без глядачів.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →