closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Хмельницької області розпочнеться на початку липня

Чемпіонат Хмельницької області розпочнеться на початку липня
Изменить размер a+ a-
765
0

3 червня у Хмельницькому на стадіоні "Поділля" за участі керівництва Хмельницької обласної асоціації футболу відбулася нарада з представниками аматорських команд Хмельницької області.

Питання, які були підняті та обговорені: дата можливого старту чемпіонату області та розіграшу Кубка області, кількість ліг та команд, заявкові списки команд, суддівство, інспектування, відео-знімання матчів.

В процесі обговорення було вирішено, що 21 червня стартує розіграш Кубка області, всі стадії окрім півфіналу (ця стадія складатиметься з двох поєдинків) гратимуть з одного матчу, фінал заплановано на 24 серпня у місті Хмельницькому на СК "Поділля". На разі в розіграші Кубка області виявили бажання брати участь: "Случ" Старокостянтинів, "Случ" Красилів, "Епіцентр" Дунаївці, "Енергетик" Нетішин, "Агробізнес" Нова Ушиця, "Перлина Поділля" Білогір’я, "Цукровик" Старокостянтинів, "Еліта" Пасічна, ОТГ Стара Синява, "Вікторія" Городок, ст. Дунаївці, ФК "Меджибіж", "Олімп" Деражня, ФК "Антоніни", "Евеліна" Ярмолинці. Жеребкування сітки відбудеться 10 червня. Заявковий період для участі в розіграші Кубка області вже розпочато та буде завершено 17 червня.

Старт чемпіонату планується розпочати на початку липня. Формат змагань аналогічний минулорічному: Прем’єр-ліга і Перша ліга (дві групи розбиті по територіальному принципу). Розіграш Кубка області в даному випадку зіграє ще й роль підготовки до Чемпіонату, команди матимуть певне розуміння в поставленні завдань на сезон. Про дати заявкових періодів та календар Чемпіонату буде повідомлено додатково.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →