closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових-2020. 1/4 фіналу. Фаворити проходять далі

Меморіал Чанових-2020. 1/4 фіналу. Фаворити проходять далі
Изменить размер a+ a-
993
0

У неділю, 31-го травня, визначилися півфіналісти Меморіалу Чанових. Досить впевнено і переконливо подолали стадію чвертьфіналів "Гатне" та "Нива" (Бузова). Зіркова компанія Миколи Іщенка з рахунком 9:0 розбила "Альтіс" (Копилів). "Нива", своєю чергою, з рахунком 3:0 здолала "Вишню" (Вишневе).

Вийшов у півфінал і інший фаворит турніру – "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка). Хоча для цього підопічним Олега Самченка довелося добряче пропотіти. Новачок турніру з Дмитрівки – "Олімп" завдав володарю Кубка та Суперкубка Київщини чимало проблем. Ба більше, на початку другого тайму "Олімп" вийшов вперед (2:1), після чого мав ще не одну стовідсоткову нагоду, щоб збільшити свою перевагу як мінімум до двох м’ячів. Проте, наприкінці матчу все ж таки дався взнаки більш високий клас "Сокола". Голи Власа Прийма і Віталія Ємельянова принесли команді з Михайлівки-Рубежівки перемогу з рахунком 3:2.

У півфіналі "Сокіл" зустрінеться з "Прогресом". Команда з Крюківщини створила невеличку сенсацію, вибивши минулорічного півфіналіста Меморіалу Чанових – "Ліневич Груп" (Ірпінь). Основний час зустрічі завершися внічию 2:2, а у серії пенальті фортуна виявилася більш прихильною до "Прогреса".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →