closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ліга Приазов’я відкриває сезон на Херсонщині

Ліга Приазов’я відкриває сезон на Херсонщині
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
529
0

Цими вихідними (30 і 31 травня) на Херсонщину після тривалої перерви, викликаної карантином через пандемію коронавірусу, повертається гра мільйонів. У суботу і неділю на футбольних полях сіл Мар’янівки і Тавричанки (Каховський район) пройдуть матчі на кубок Ліги Приазов’я. Їх учасниками стануть 6 команд: "Таврія" (Новотроїцьке), "Хлібороб" (Нижні Торгаї), "Асканійське" (Тавричанка), СК "Чорнянка", ФК "Світанок" (Сиваське) і ФК "Авангард" (Каховка).

— Організатор турніру — Новотроїцька районна федерація футболу — насамперед подбає про заходи безпеки його учасників, — розповів секретар районної федерації Ігор Гуму. — У футболістів перед розминкою і виходом на гру на обох полях мірятимуть температуру, на стадіонах під час матчів чергуватиме лікар тощо.

Жеребкування — у суботу перед стартом змагань.

Турнір пройде у два етапи: у суботу відбудуться поєдинки у двох групах (по три команди у кожній), а у неділю — стикові. У Тавричанці

проводитимуться стикові матчі: за 5—6-е місця — о 10.00 та за 3—4-е — о 12.00, а о 14.00 — фінал у Мар’янівці на новому стадіоні-красені.

Зауважмо: після завершення турніру в Мар’янівці через 2—3 тижні стартує чемпіонат Ліги Приазов’я. Очікується, що участь у ньому візьмуть, крім вище перелічених, ще кілька команд.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →