closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Стадіони Закарпаття: ужгородський "Автомобіліст"

Стадіони Закарпаття: ужгородський "Автомобіліст"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
804
0

Коли не заражені коронавірусом і заряджені футболом… Закарпатська асоціація футболу спільно зі знімальною групою TV21 Ungvár здійснила робочу поїздку футбольними стадіонами Ужгорода, Мукачівського й Тячівського районів. Враження від побаченого згодом у серії відеоматеріалів. А поки про побачене під час поїздки в низці публікацій на сайті ffz.org.ua. До уваги читачів перша з них.

…Спочатку були відвідини ужгородського стадіону "Автомобіліст". Саме на ньому 6 років тому (а точніше 2 липня 2014 року) розпочали реконструкцію, яка стала позитивною ланцюговою реакцією для покращення таких же об’єктів спортивного профілю загалом на території області: в Ужгородському районі, Виноградові, Хусті тощо… Утім, власне на згаданому спортивному об’єкті в обласному центрі раніше вдалося виконати основне: зробити сучасне поле, звести будівлю з необхідними приміщеннями й трибунами. Тепер же настала черга "навести штрихи".

І хай другорядні, але так само потрібні роботи тепер у розпалі. Як зазначив заступник голови ФФЗ Віктор Качур, він сподівається, що все задумане вдасться завершити 2020-го року. Зокрема, нині бригада робітників працює над завершенням благоустрою території. Якщо конкретніше, то окремі ділянки стадіону вимощують бруківкою. Будуть встановлені також турнікет за периметром бігових доріжок довкола поля, нова фасадна загорожа з боку вул. Капушанської, замінені ворота, які виходять на вул. Володимирську.

Стадіони Закарпаття: ужгородський "Автомобіліст" - изображение 1

Крім того, працівники стадіону викорінювали однорічний тонконіг. Він із такої ж родини, як і трава. Отож можливим є тільки фізичне вибирання бур’яну.

На дальшу перспективу (бо поки не заплановані кошти) лишиться збудувати громадські вбиральні та спортивний і дитячий майданчики.

Навіть цей коротенький матеріал свідчить: футбольні матчі з яскравими гравцями, красиво забитими м’ячами, небайдужими вболівальниками – вершина айсбергу, в основі якого лежить і повсякденна праця трудівників неспортивних галузей…

Стадіони Закарпаття: ужгородський "Автомобіліст" - изображение 2

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →