closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Назар Цюпка: "Я мав пропозиції від професіональних футбольних клубів"

Назар Цюпка: "Я мав пропозиції від професіональних футбольних клубів"
Изменить размер a+ a-
813
0

Гістем рубрики "Відверта розмова" став нападник футбольного клубу "Миколаїв" та аматорської збірної Львівської області Назар Цюпка. Футболіст відповів на запитання вболівальників, які вони залишили йому в соціальних мережах.

– Назаре, які Твої основні фізичні вправи для підтримки форми в період карантину?

– Під час карантину я багато качаю прес і відтискаюся від підлоги.

– Ти не набрав жирової маси за період Великодніх свят?

– Ні, я стараюся завжди підтримувати свою фізичну форму. Тим паче, мені важко набрати зайві кілограми.

Які Твої прогнози щодо переможця цьогорічного розіграшу Меморіалу Ернеста Юста? Хто може стати у фіналі суперником "Миколаєва"?

– Звичайно, хочу щоби у фіналі турніру пам'яті Ернеста Юста переміг ФК "Миколаїв", кольори якого я захищаю. Думаю, нашим суперником у вирішальній грі буде "Юність" із Верхньої та Нижньої Білок.

– Яка з команд, на Твою думку, окрім "Юності" з Верхньої та Нижньої Білок, може скласти конкуренцію "Миколаєву" в новому чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини?

– На мою думку, цьогорічний чемпіонат Львівської області буде надзвичайно цікавим, адже СКК "Демня" об'єднався з підмонастирським "Феніксом-Стефано", повернувся в обласну "прем'єрку" Куликів. Упевнений, що ці команди боротимуться за чемпіонство.

Також не варто списувати з рахунків "Самбір", "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір) та "Погонь".

– Досі в пам'яті завершальний тур минулорічного чемпіонату Львівської області. Тоді "Миколаїв" несподівано втратив очки в дуелі з підмонастирським "Феніксом-Стефано", зігравши внічию 2:2, і змушений був зіграти "золотий" матч з "Юністю" з Верхньої і Нижньої Білок, в якому поступився 1:2. Які тоді в Тебе були емоції після прикрої невдачі в зустрічі з підмонастирцями?

– Емоцій не було жодних. Усі були засмучені, хотіли перемогти і стати чемпіонами області, але нам чогось забракло в дуелі з "феніксами"...

– Чому Ти не грав у "золотому" матчі з "Юністю"?

– Так вийшло, що на той момент я полетів в Єгипет на відпочинок, тому не зіграв у "золотому" матчі. Мені дуже прикро, що я не зміг допомогти своїй команді на фініші важкого футбольного сезону.

– Наскільки Ти задоволений виступом аматорської збірної Львівщини на проміжному етапі Кубку регіонів УЄФА восени 2018-го?

– Думаю, ми виступили доволі непогано, вигравши дві стартові гри. Для абсолютного успіху потрібно було лише не програти в заключному поєдинку збірній Іспанії, проте, на жаль, мінімально поступилися іспанцям (0:1) і не пройшли у фінальну частину звітного євротурніру.

Цьогоріч, у новому розіграші Кубку регіонів, ми повинні підтвердити реноме чемпіона України.

– На Твою думку, де був кращий підбір виконавців: у соснівському "Рочині", кольори якого Ти раніше захищав, чи в "Миколаєві", за який зараз граєш?

– В "Рочині" і "Миколаєві" дуже хороші виконавці, які понюхали пороху на професіональному рівні, тому важко порівнювати ці колективи.

– Як Тобі у футбольному клубі "Миколаїв"? Де кращі умови – в "Рочині" чи "Миколаєві"?

– В миколаївському футбольному клубі атмосфера надзвичайно хороша. Тут мені комфортно. Так, свого часу "рочинці" грали в аматорській першості України й чемпіонаті Львівщини, було багато цікавих ігор. "Миколаїв" теж має значні амбіції. Словом, що в "Рочині", що в "Миколаєві", мене все влаштовує.

– Які Твої враження від реконструйованого стадіону "Міський" у Миколаєві?

– Стадіон "Міський" у Миколаєві я вважаю найкращим у Львівській області. В ході реконструкції тут змонтували велике сучасне табло, встановили новенькі пластикові сидіння і проклали труби для автоматичного поливу газону.

– Чи планує ФК "Миколаїв" заявлятися в аматорську або ж Другу професіональну лігу України?

– Це запитання не до мене, а до керівництва миколаївського футбольного клубу. Не можу нічого відповісти.

– Чи отримував Ти пропозиції від професіональних футбольних клубів (хоча би рівня Другої ліги України)?

– Так, звісно, були пропозиції. Я проходив тренувальні збори з волочиським "Агробізнесом", який на той час виступав у Другій лізі України, але надав перевагу "Рочину" зі Соснівки.

– Який вид спорту полюбляєш, окрім футболу?

– З дитинства мені подобається грати в міні-футбол і великий теніс. Разом із футболом це мої найулюбленіші види спорту, адже вони вимагають багато руху, а рух, як відомо, – це життя!

– Ти також активно граєш у міні-футбол. Якщо не таємниця, скажи: скільки платили за матч у мініфутбольному ФК "Олесько"?

– Як я вже казав, мені подобається міні-футбол. За матчі в ФК "Олесько" платили досить непогано як на такий рівень (ми грали в чемпіонаті Буського району, в якому, звичайно, стали чемпіонами).

– Хто Твій футбольний кумир і за яку команду вболіваєш в Європі?

– В дитинстві мені дуже імпонувала гра бразильця Роналдо. Це мій футбольний кумир серед відомих гравців. А в Європі я вболіваю за лондонський "Челсі".

– Як проводиш своє дозвілля?

– У вільний час читаю книжки й іноді граю на компі у FIFA і Sony Playstation. Це, звичайно, на карантині, а зазвичай люблю гуляти Львовом.

lyubov_khymytsia: – Які в тебе плани на футбольне майбутнє?

Назар Цюпка: – Якщо чесно, футбольних планів як таких немає, тому що я вже не молодий і перспективний (посміхається – ред.). Хочу грати на тому рівні, на якому зараз граю, і тішити вболівальників своєю грою.

Марьян Климко: – Назаре, бажаю Тобі гарного сезону, без травм! Якомога більше голів і перемог!

Назар Цюпка: – Дуже дякую за теплі слова і підтримку! В період карантину залишайтеся вдома, не хворійте і будьте здорові! Ми обов'язково здолаємо цей вірус. До зустрічі на футбольних полях!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →