closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Корміл" (Давидів): нові тренери і гравці

"Корміл" (Давидів): нові тренери і гравці
Изменить размер a+ a-
767
0

Голкіпер Андрій Вишнянчин, півзахисник Станіслав Чучман, нападники Назар Сенишин, Юрій Козел захищатимуть кольори давидівського "Корміла", який за підсумками минулого сезону фінішував на 7-ій сходинці турнірної таблиці Першої ліги Львівської області.

Андрій Вишнянчин народився 1-го жовтня 1991-го року. Ази воротарської майстерності здобував у школі львівських "Карпат" під керівництвом досвідченого наставника Юрія Федоровича Сусли.

На професіональному рівні виступав за дубль ФК "Львова" та моршинської "Скали", на обласному – за "Городок", "Рух" (Винники), "Бори" (Бориничі) і "Скелю" (Жовква).

Ще один вихованець львівських "Карпат", півоборонець Станіслав Чучман народився 28-го січня 1991-го року. Свого часу грав за "Карпати" (Львів), "Металіст" (Харків), ФК "Львів", "Миколаїв", "Геліос" (Харків), "Рух" (Винники), "Верес" (Рівне).

На вістрі атаки "Корміла" діятимуть досвідчені форварди Назар Сенишин та Юрій Козел.

Назар Сенишин народився 25-го грудня 1986-го. Впродовж трьох років (2016-2018) відіграв у складі ременівської "Думни", забивши загалом 48 м'ячів. Попередньою його командою був ФК "Миколаїв", за який він провів 23 поєдинки і забив 12 голів. Восени 2018-го року Назар отримував виклик до аматорської збірної Львівської області, з якою зіграв у проміжному етапі Кубку регіонів УЄФА у Львові.

Юрій Козел, який є вихованцем львівських "Карпат", народився 29-го квітня 1993-го року. У 2011-му році дебютував за "карпатівців" у молодіжній першості України.

Захищав кольори львівської "Погоні" та СКК "Демня". До переходу в давидівський колектив виступав за "Старт" (Розворяни). У складі "стартівців" забив 13 голів у 17-ти іграх. Викликався до збірної України U-17.

Новачки "Корміла" пройшли перевірку в новій команді на цьогорічному Меморіалі Ернеста Юста.

Кадрові зміни відбулися і на тренерському містку. Новим головним тренером давидівців став Ростислав Капітанець, який змінив на цій посаді Володимира Шумського. Допомагає Ростиславу в роботі тренера Мар'ян Сухнацький.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →