closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Пушкаренко: "Головним завданням "Поділля" був вихід у першу лігу чемпіонату області, і ми це зробили"

Володимир Пушкаренко: "Головним завданням "Поділля" був вихід у першу лігу чемпіонату області, і ми це зробили"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
579
0

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі "Поділля" з Васильківців (Гусятинський район), яке посіло друге місце в другій лізі чемпіонату області. До розмови ми запросили головного тренера васильківської команди Володимира Михайловича Пушкаренка.

– Пане Володимире, оцініть виступ "Поділля" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

Як сам виступ команди, так і результат оцінюю на тверду п’ятірку (за п’ятибальною системою). Головним завданням був вихід у першу лігу чемпіонату області, тобто потрапити у трійку призерів. Ми це зробили! Так, звісно, ми мали й хотіли взяти чемпіонство. Хоча на початку сезону взагалі не думали про це. Але, як кажуть, апетит приходить під час їжі. Ми непогано стартували, набирали очки і трималися у лідируючих позиціях. На мою думку, нам завадили бути першими декілька причин. По-перше - це мала лава запасних. У деяких матчах "випадали" наші лідери (травми, перебір карток тощо), а рівноцінної заміни їм не було. По-друге, у деяких дуелях не вистачало концентрації, десь була й недооцінка суперника. По-третє, футбольний фарт від нас інколи відвертався. Але найголовніше, що нам довіряли і довіряють наші меценати та спонсори. Тому робимо правильні висновки і рухаємось далі.

– Які матчі Вашої команди були успішними, а який – не вдалими?

– Якщо говорити про конкретні матчі, то наша слабкість ще з чемпіонату району в тому, що втрачали очки там, де за логікою не мали цього робити (ФК "Скалат-ОТГ" – 1:1, "Віго-Острів" – 0:0, ФК "Нараїв" – 0:1). Так чогось завжди виходить, що у лідерів виграємо (двічі обіграли чемпіона), а граючи з командами другої п’ятірки, недобрали дорогоцінні очки.

– Хто з футболістів "Поділля" упродовж сезону показав себе з кращого боку, а на кого більше розраховували?

Говорячи про гравців своєї команди, добрим словом згадав би всіх. Вони грали самовіддано та професійно. Та все ж виділив би захисника Богдана Іванціва, нападника Андрія Баліцького та півзахисника Івана Цимбалістого. Із першим дуже легко і просто грати у захисті. У свої 40 років цей футболіст викладається і виграє усі єдиноборства. Щодо Баліцького, то я, напевне, не зустрічав швидшого футболіста у нашому чемпіонаті області. Це просто "машина", яка ніколи не втомлюється. Він наш найкращий бомбардир. Івана Цимбалістого ми заявили на друге коло, і він у свої 16 років одразу став гравцем основного складу. Іван – це швидкість, дриблінг, витривалість, розум. Він просто "виносив" суперників на своєму правому фланзі. У нього велике майбутнє, звісно, якщо сам цього захоче.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →