closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віктор Радь: "Гравцям ФК "Козова" забракло досвіду, щоби потрапити в призи"

Віктор Радь: "Гравцям ФК "Козова" забракло досвіду, щоби потрапити в призи"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
741
0

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі ФК "Козова", який посів 4 місце в другій лізі чемпіонату області. До розмови ми запросили головного тренера козівської команди в 2019 році Віктора Миколайовича Радя.

– Пане Вікторе, оцініть виступ ФК "Козова" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Загалом сезон-2019 для ФК "Козова" був вдалим, хоча десь трішки не допрацювали футболісти та тренери і десь із фінансами не було гаразд, щоби виконати поставлене завдання - потрапити в число призерів. Козівська команда на 80 відсотків у порівнянні з минулим сезоном була оновлена. До неї прийшло багато гравців з районного чемпіонату, які або не грали, або невелику кількість ігор зіграли на обласному рівні. На мій погляд, футболістам ФК "Козова" забракло досвіду, щоби потрапити в призи.

– Хто з футболістів козівської команди упродовж сезону показав себе з кращого боку, а на кого більше розраховували?

– Кого насамперед варто відзначити з кращого боку, так це центрального оборонця Святослава Вітрового, котрий надійно діяв у захисті і підключався до атак, забивши шість голів у ворота суперників. Лідерські якості також продемонстрував наш нападник Тарас Судомир, на бомбардирському рахунку якого 11 забитих м’ячів. Загалом хороших слів варті всі гравці, котрі захищали кольори ФК "Козова".

– Які матчі Вашої команди були успішними, а який – не вдалими?

– Аналізуючи зіграні матчі, найкращий із них відбувся наприкінці сезону з "Поділлям" із Васильківців (Гусятинський район). Одного з лідерів другої обласної ліги нам вдалося перемогти - 1:0. А до невдалих би відніс виїзний поєдинок першого кола з командою "Волинь-Шумськ", який завершився внічию – 3:3.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →