closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова виграв "Рубікон-Вишневе"

Меморіал Щанова виграв "Рубікон-Вишневе"
Изменить размер a+ a-
1070
0

Зустріч у Вишневому почалась обережно — суперники приглядались один до одного. Спокійний характер протистояння порушив епізод у середині першого тайму. Левицький отримав друге попередження і залишив одноклубників у чисельній меншості. Арбітр у цьому моменті продемонстрував справжній клас — друга жовта була так званою відкладеною за грубий фол у попередній ігровій фазі. А от студенти сприйняли невдачу партнера без особливої реакції і поплатилися за відсутність необхідної в таких випадках концентрації пропущеним голом одразу — буквально за три хвилини. Ведута завдав удару вже в чужих володіннях — 1:0.

Надалі "Меркурій" спробував перехопити ініціативу, відтиснув опонента за центральне коло, однак істотної переваги з часткової зміни сценарію так і не набув. Більше того, на початку другого тайму Таран, відгукнувшись на подачу кутового, розстріляв ціль ударом головою з лінії площі воріт — і перевага рубіконівців стала вражаючою. Щось схоже на відчайдушний штурм команда Олексія Яценка створила хіба що в останній десятихвилинці, коли арбітр вилучив з поля ще й опонента. Але сьогодні "Рубікон-Вишневе" був і справді монолітним, організованим і не бажав віддавати перемоги нізащо. Можна стверджувати, що він обіграв "Меркурій" його ж зброєю, позаяк організація командних дій зазвичай є козирною картою саме студентського колективу.

Андрій Засуха, очільник Київської обласної асоціації футболу, супроводжуваний відомими на Київщині футбольними діячами — Євгеном Євсеєвим, Валерієм Чалим, Андрієм Коротковим, Віктором Кіріченком і Валерієм Душком, урочисто вручив заслужені нагороди переможцям і фіналістам ювілейного Меморіалу Щанова. Спеціальний приз найкращого гравця турніру дістався капітанові тріумфаторів Анатолію Чорномазу.

РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — МЕРКУРІЙ (Київ) — 2:1 (Ведута, 27, Таран, 49 — Нехта, 90+4).

Вилучення: Шишкін, 81 — Левицький, 24.

Карнаушенко, Чорномаз-к, Таран, Горбаток, Скороход, Понєжда (І.Гусін, 66), Колибаба (Шишкін, 57), Бачинський, Шутенко, Захарченко, Ведута (Рой, 71). Тренер Віктор Курята — Чекатун (Шутковський, 53), Сахно, Правук (Нехта, 90), Є.Ярмак (Варейч, 66), Ільченко (Масло, 62), Двалі-к, Мохначук, Круль, Ченакал (Головатенко, 36), Балацький, Левицький. Тренер Олексій Яценко.

Арбітри Андрій Федорук — Олексій Дубовий, Максим Мельниченко — Олександр Сахно. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →