closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Академія "Арсенала-Київ" (U-14) здобула срібло на міжнародному турнірі Ateitis Cup-2020

Академія "Арсенала-Київ" (U-14) здобула срібло на міжнародному турнірі Ateitis Cup-2020
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
874
0

У неділю, 23 лютого, завершився міжнародний турнір Ateitis Cup-2020, в якому брали участь 16 команд у категорії U-16 з Литви, Естонії, Фінляндії, Швеції, України, Росії, Білорусі та Італії.

В останній ігровий день команди провели вирішальні матчі. Обидві команди академії "Арсенал-Київ" 2006 року народження виступили дуже гідно, та їдуть додому з медалями. Нагадаємо, що на груповому етапі "Арсенал" (U-14) залишив позаду російський "Камлимягі" (0:0), італійський "Ювентус" (1:1) та білоруський БАТЕ (3:1, хет-трик Арсенія Даннікова), а у півфіналі був сильнішим за ще одну команду з Росії – "Балтику" (2:0). Тож у вирішальному бою "Арсеналу" протистояли господарі – Балтійська футбольна академія з Литви.

Фінал Ateitis Cup-2020

"Арсенал-Київ" (U-14) – БФА (U-14) 0:3

"Арсенал-Київ": Глобенко, Шершень, Безручук, Данніков, Зегрюк, Обелець, Денисенко, Потапенко, Фесенко, Горбатов, Гусол. На заміну виходили: Шалабай, Куделін, Гібало.

Нажаль, на фінал у "канонірів" банально не вистачило сил. Хлопці демонстрували непогану гру, багато комбінували, намагалися контролювати хід гри та атакувати частіше. І це їм вдавалося. Але з реалізацією були проблеми. Натомість суперник ловив "Арсенал" на контратаках та тричі вражав ворота Глобенка.

Відзначимо, що "Арсенал-2" на цьому турнірі посів п’яте місце, яке виборов у БАТЕ в очному протистоянні (2:0, голи Литвинова та Куракіна). Дві команди київських "канонірів" у підсумку зайняли місця у першій п’ятірці.

У складі "Арсенала" кращим бомбардиром став Арсеній Данніков, на його рахунку 3 голи. По голу на свій рахунок записали Обелець, Фесенко та Денисенко. Кращим бомбардиром "Арсенала-2" у Литві став Ренат Безпалюк - він відзначився тричі. Ще по разу забивали Куракін та Литвинов. Також слід відзначити, що приз найкращому захиснику Ateitis Cup-2020 дістався капітану "Арсенала" Владиславу Шершню.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →