closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Назар Бойко: "Над пропозицією повернутися у "Куликів" довго не роздумав"

Назар Бойко: "Над пропозицією повернутися у "Куликів" довго не роздумав"
Изменить размер a+ a-
583
0

Ім’я Назара Бойка, юного на той час таланта із Зарудців, почало з’являтися на устах вболівальників наприкінці 2000-их років, коли він виблискував своєю яскравою грою та чисельними голами у складі "Збиранки" із Великих Грибовичів у поєдинках першості області ФСТ "Колос". Невдовзі здібний молодий гравець перебрався у ФК "Куликів", де провів чотири сезони, здобув перші "великі" перемоги та став рекордсменом клубу по кількості проведених матчів. Яскравий слід Назар залишив і у Лапаївці, Старому Селі, Соснівці та Миколаєві. Виступаючи за ці колективи він досяг нових висот, отримав неоцінений досвід та здобув чималу прихильність з боку вболівальників.

Тож не дивно, що його ім’я було одним із перших у списку гравців, яких керівництво ФК "Куликів" хотіло бачити у відродженій команді. Все склалося і Назар Бойко знову радує своєю грою куликівську "торсиду" та люб’язно погодився поділитися своїми враженнями про повернення у ФК "Куликів".

- Назаре, пригадай, як тобі надійшла пропозиція повернутися у ФК "Куликів". Як довго її обмірковував і що найбільше вплинуло на твою згоду?

- Наприкінці минулорічної осені отримав дзвінок від спортивного директора ФК "Куликів" Володимира Дуткевича. Він розповів, що в Куликові планують відродити футбольний клуб і хотіли б мене в ньому бачити. Сам факт відродження команди у селищі, де дуже люблять футбол і в якому я провів не один рік, мене дуже потішив. Чесно кажучи, над пропозицією повернутися довго не думав. А остаточне рішення прийняв після розмови з головним тренером команди Русланом Брунцем.

- А як віднеслися у Миколаєві до твого бажання покинути місцеву команду і які спогади залишились у тебе від виступів за ФК "Миколаїв"?

- І керівники, і тренер ФК "Миколаїв" доволі спокійно віднеслися до того факту, що я хочу повернутися у Куликів. У Миколаєві я провів три дуже непогані (як я вважаю) сезони, здобув з командою чимало яскравих перемог та титулів. Тож спогади про команду, керівництво, тренерів, вболівальників залишилися дуже приємні і теплі.

- У складі ФК "Куликів" вже більше місяця ти тренуєшся та береш участь у поєдинках. Які твої враження від колективу та наскільки швидко вдалося знайти "спільну мову" на полі з партнерами?

- В команді чимало гравців, з якими вже доводилося виступати разом, та й з іншими партнерами по команді ми зустрічалися на футбольному полі, тож чого і від кого чекати, вже знаю. Завдяки товариським матчам та поєдинкам "Меморіалу Е. Юста" наша взаємодія на футбольному газоні повинна лише покращуватися. А за настрій та атмосферу в команді відповідає Юрій Труш і це означає, що з цим питанням у нашому колективі все на найвищому рівні.

- З головним тренером Русланом Брунцем свого часу ви разом виступали за ФК "Куликів". Який футбол прививає команді тренер та на що найбільше звертає увагу на тренуваннях та під час матчів?

- Руслана Андрійовича знаю вже не один рік. Такі футбольні риси, які були характерні йому як гравцю (непоступливість, шалене бажання перемогти і стовідсоткова самовіддача) він намагається привити і своїм футболістам. Основний акцент робиться на швидкий перехід центру поля та вихід з оборони в контратаку. Також чимало працюємо над завершальною стадією атаки.

- Які сподівання на цей сезон у команди та особисто в тебе?

- Керівництво ФК "Куликів" ставить перед нашою командою максимальні завдання, тож будемо старатися їх виконувати. Я ж в свою чергу буду намагатися приносити максимум користі для досягнення поставленої цілі. А як воно вийде - покаже час.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →