closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Анатолій Антонюк: "Головний біль ФК "Вишнівець" упродовж усього сезону – низька реалізація гольових моментів"

Анатолій Антонюк: "Головний біль ФК "Вишнівець" упродовж усього сезону – низька реалізація гольових моментів"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
553
0

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі ФК "Вишнівець", який зайняв друге місце в першій лізі. До розмови ми запросили тренера команди Анатолія Трохимовича Антонюка.

– Пане Анатолія, оцініть виступ ФК "Вишнівець" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Сезон-2019 я би не сказав, що був для ФК "Вишнівець" особливо вдалим. Задача в нас була вибороти перше місце, однак провалили "золотий" матч за чемпіонство, поступившись заліщицькому "Дністру" (0:4). І в підсумку фінішували тільки другими. Причин цьому кілька. По-перше, нестабільність складу, по-друге, в нашій команді виступало чимало молодих футболістів, а психіка в такому віці не стійка. Багато із гравців ФК "Вишнівець" думають, що вони великі футболісти, але це далеко не так. На футбольному полі потрібно доводити, що ти кращий. Бо якщо брати той же "золотий" матч, то в ньому були допущені просто дитячі помилки у захисті, а своїх моментів не реалізували.

– А чи можна було не дотягувати до "золотого" матчу і в регулярному сезоні вирішити всі питання з чемпіонством?

Звичайно, можна було. Не добрали очок у поєдинку з тим же заліщицьким "Дністром". На домашньому стадіоні перемагали - 2:0, повністю контролювали гру, а далі розслабились, зарано повірили в перемогу і в підсумку програли - 2:3. До того ж у цьому поєдинку арбітр показав нам 9 попереджень та одного гравця вилучив із поля. Загалом головний наш біль упродовж усього сезону – низька реалізація гольових моментів, із 10-ти створених у забитий гол втілюється лише один. Судді – суддями, але потрібно грати, забивати і не залежати ні від кого. А ще через тривалу дискваліфікацію нашого головного бомбардира Дмитра Галадея рівноцінної заміни йому не було, тому в чималій кількості зустрічей доводились грати без номінального нападника. Саме тоді втратили дорогоцінні очки, програвши у Бучачі команді "Вся Україна – Колос" (1:4) та звівши внічию матч із ФК "Трибухівці" (1:1).

Не знімаю своєї провини за результат, адже планував запросити одних виконавців, але мені порадили інших. А вони у більшості своїй не виправдали сподівань. Зокрема, великі надії покладали на нападника Миколу Когута, котрий повернувся до нас із великогаївського "Агрона", однак зіграв слабко, у десяти матчах відзначився лише однин раз.

– Безперечно було у вишнівецької команди і чимало хороших матчів…

– Попри те, що ФК "Вишнівець" не виконав поставленого завдання, було в чемпіонаті багато хороших матчів, за які я вдячний своїм підопічним. Провели вдалий поєдинок у Хоросткові, де перемогли сильного суперника й одного із претендентів на нагороди – 1:0. На характері врятували гостьовий матч зі "Скалою-Айвою", якій поступалися – 0:2 і грали в меншості. Однак на морально-вольових на останніх хвилинах зуміли двічі відзначитися і вивезли зі Скали-Подільської очко.

А яких гравців ФК "Вишнівець" можете виділити з кращої сторони?

Загалом із кращого боку відзначив би гравців, які рівно, без зривів провели весь сезон. Це воротар Михайло Горліцький, захисник і капітан Євген Щербатюк та півзахисник Олександр Томич.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →