closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. 1/4 фіналу. Апанчук націлився на рекорд

Меморіал Макарова-2020. 1/4 фіналу. Апанчук націлився на рекорд
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1481
0

Юніори прем’єрлігового "Колоса" провели на рівних перший тайм у протистоянні з амбітним і досвідченим "Джуніорсом". Обидві команди були майже бездоганними в організації захисту і реальних загроз чужим воротам не було. Визначальною стала 14-та хвилина другого тайму, коли Апанчук заробив штрафний прямо по центру воріт і Рожок віртуозним ударом метрів з 18-ти започаткував лік голам. Юніори, склалося враження, розгубилися та знітилися, помітнішими стали огріхи в їхньому груповому маневрі — і "Джуніорс" дотис опонента. Знову в епіцентрі подій опинився неперевершений Апанчук, який, здається, проводить найкращий зимовий цикл у турнірній кар’єрі. Він вистрілив дуплетом. Спочатку, після передачі Ткачука з флангу, Сашко блискавично зорієнтувався в епізоді і завдав невідпорного удару з-за межі карної зони. А потім — ударом головою замкнув подачу Лящука. Другий тайм обласний віце-чемпіон має цілковите право занести до літописного реєстру — злагоджена командна гра була підтримана ще й яскравими індивідуальними діями непересічних виконавців.

"Діназ" відзначився надійністю

Професійний "Діназ", як і слід було чекати, володів ініціативою і, за словами делегата КОАФ, екс-хавбека київського СКА, харківського "Металіста" і кременчуцького "Кременя" Вадима Шельменка, перегравав аматорський "Рубікон". Обидва голи, однак, відбулися лише після перерви, коли вишгородці планово здійснили ротацію складу. Авдалян добив у сітку м’яча, що відскочив од голкіпера киян після пострілу з середньої дистанції. А Помазан, випередивши всіх під час подачі кутового, ударом з повітря подвоїв результат. Аж ніяк не штатний бомбардир, Роман, однак, уже відзначився на зимовому турнірному дійстві втретє і перед понеділковим напівфіналом є співпретендентом — у дуеті з юним Максимом Гидою — на титул клубного князя стрільців. Але найважливіше, що "Діназ" не пропустив уже в третій турнірній зустрічі і взагалі виймав м’яча зі своїх воріт усього двічі.

"Кудрівка" потішила футбольних естетів

Колектив ірпінських аматорів, зібраних і згуртованих меценатом Романом Солодаренком, яскраво презентував ігрове видовище, що викликало захоплення не лише в пересічних уболівальників. Якраз "Кудрівка" володіла перевагою впродовж усього матчу, грала свіжо, швидко та наполегливо і здобула в підсумку цілком заслужену перемогу. Навіть попри те, що саме вона пропустила першою. Хлопці з Лебедина майстерно здійснили контратаку, вивели на ворота Мачуленка і колишній професіонал з Борисполя свого шансу не змарнував. Але надалі м’ячі забивала лише місцева команда. Різними, однак насправді важливими дуплетами відзначилися Кушнір і Шарило. Чинний чемпіон області в складі бзівського "Авангарда" постав умілив асистентом і допоміг відзначитися Шарилу та Вальку. Сам Шарило заробив і матеріалізував у гол одинадцятиметровий, а потім забив ще й з гри. Навдивовижу майстерно взяв чужі ворота непересічний дриблер Валько. Євген обіграв одразу трьох опонентів! Естетичне задоволення, що залишилося від футболу "Кудрівки", насправді варте проведеної на стадіоні за негоди зимової суботи.

"Олімпія" засвідчила вагомий потенціал

Юний "Атлет" відчутно стомився на важкому турнірному марші і скласти конкуренцію досвідченій "Олімпії" не спромігся. Хоча гол, проведений Тищенком із штрафного, справив яскраве враження. Що стосується гостей з Полтавщини, котрі таки вклинилися в останньому квартеті між трьома представниками Київщини, то вони заслужили найвищої похвали. Олександр Кулик і його команда постали на Київщині добре вишколеними, організованими та по-спортивному цілеспрямованими. Хороший ігровий ансамбль, уміле використання виконавців і добре продумана ротація складу виокремлювали команду з Полтавщини навіть у найскладнішій попередній групі. Сьогодні дуплетами відзначилися Кунєв, який оформив стрілецький дубль, і Кирпиченко, який виступив асистентом у двох результативних акціях. А Бажан допоміг відзначитися Субочеву. Шкода, що хлопці із Савинців дещо припізнилися з появою на Меморіалі Макарова. Адже користь од виступів "Олімпії" в столичному регіоні є очевидною та обопільною — як і для самих гостей, так і для завсідників особливо престижних зимових змагань. Зважаючи на це, у понеділок цікаво буде порівняти два насправді перспективні колективи аматорів з Ірпеня та Савинців, з Київщини та Полтавщини.

МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. ЧВЕРТЬФІНАЛ. 1 лютого, субота

ДІНАЗ (Вишгород) — РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — 2:0 (Авдалян, 63, Помазан, 74).

Склад "Діназа": Крикнін (Пишний, 46), Крохмаль, Корешков (Долженко, 46), Волошин (Ізотов, 76), Гарбар, Петренко, Ічанський, Марченко (Безпалий, 46; Дроздов, 73), Бовтрук (Добровольський, 46), Гида (Авдалян, 46), Помазан.

Арбітри Дмитро Кузовлєв — Віктор Матяж, Олексій Дубовий. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ЛНЗ-ЛЕБЕДИН (Лебедин) — 3:1 (Шарило, 26, пн, 55, Валько, 71 — Мачуленко, 18).

Арбітри Євген Арановський — Дмитро Рубан, Дмитро Подвальний. Спостерігач арбітражу Іван Карпина.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — КОЛОС-U19 (Ковалівка) — 3:0 (Рожок, 59, Апанчук, 69, 88).

Склад "Джуніорса": Погорілий, Ремезовський (Гнип, 83), Скляренко (Лящук, 46), Науменко (Баб’юк, 90+1), Ткачук (Басалкевич, 87), Димнич, Рожок, Апанчук (Скрипник, 89), Костяний (Бахронов, 67), Захаревич (Никончук, 78), Купрій (Черновол, 84).

Арбітри Кирило Гринь — Віктор Аврамчук, Максим Величко. Спостерігач арбітражу Іван Карпина.

ОЛІМПІЯ (Савинці) — АТЛЕТ (Київ) — 3:1 (Кунєв, 10, 39, пн, Субочев, 79 — Тищенко, 55). Вилучення: Яценко (Атлет, 81).

Склад "Олімпії": Казаков, Тарганчук (Ситник, 87), Фабунмі (Бажан, 46), Момот (Рудченко, 76), Богомаз, Кирпиченко (Стрельцов, 61), Світличний, Кунєв, Субочев (Гулович, 87), Ковтун (Шеремет, 89), Малик (Левцун, 87).

Арбітри Денис Шурман — Володимир Горянський, Владислав Волинець. Спостерігач арбітражу Іван Іваненко.

Найвлучніші: Олександр Апанчук (Джуніорс), Максим Тищенко (Рубікон-Вишневе) — по 8 м’ячів, Євген Співак (Олімпія), Олександр Шарило (Кудрівка) — по 4.

Дискваліфікований: Назар Яценко (Атлет).

Наступні матчі. Півфінал: Діназ — Джуніорс. 3 лютого, понеділок, 10:30. Конча-Заспа, манеж.

Кудрівка — Олімпія. 3 лютого, понеділок, 13:00. Конча-Заспа, манеж.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →