closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти

Меморіал Макарова-2020. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1175
0

На Меморіалі Макарова визначилися чвертьфіналісти двадцять п’ятого сезону. Найпершими скінчили групові перегони команди квінтету "С". Про виграш "Джуніорса" ми вже повідомляли, а столичні юнаки з ФК імені Яшина та їхні ровесники з Ковалівки розійшлися миром. Лік голам у зустрічі повів Роман Кириченко, який скористався фаховою помилкою голкіпера "Колоса" і добив м’яча в сітку після відскоку. А його тезко Мамчур звів поєдинок до нічиєї, завершивши комбінацію партнерів прицільним ударом зблизька.

Загальна перевага фаворитів — "Атлета" і "Джуніорса" — була відчутною, а в своєрідній міжусобиці трьох інших колективів, укомплектованих переважно зовсім молодими футболістами, очевидної вищості не мав ніхто. Найкраще враження справив "Атлет" — і грою, і беззаперечною перспективністю як виконавців зокрема, так і команди в цілому. Найпотужніше — "Джуніорс". Популярна команда зі Шпитьків, склалося враження, готова перебрати на себе роль флагмана чемпіонату Київщини від "Авангарда", який несподівано зійшов з турнірної дистанції.

Кропивницький інтернаціонал увінчав свій виступ найпершим виграшем на передсезонних турнірах під егідою КОАФ, симпатичний ФК імені Яшина під проводом братів Щиголів набрався досвіду та змужнів, а головний стрілець "Джуніорса" Олександр Апанчук, відзначившись хет-триком у поєдинку з юними киянами, націлився на титул князя стрільців ювілейного Меморіалу Макарова.

Турнірний максимум од "Діназа"

Рейтинговий лідер ювілейного січневого дійства виграв усі матчі в групі, пропустивши найменше м’ячів. Сьогодні перемогу над дублерами прем’єрлігового "Колоса" вишгородцям приніс удар Сергія Долженка зі штрафного. Причому виграли вони в чисельній меншості. "Діназ", очевидно, не форсує підготовку, поступово навантажуючи всіх виконавців і приглядаючись до потенційних новачків. Особливе враження на турнірі насамперед справили стражі воріт професійної команди. Та й за рівнем організації командних дій підопічні Володимира Бондаренка, попри зрозумілу для початку року не найкращу функціональну готовність, переважали всіх опонентів.

"Олімпія" з Полтавщини награли на символічний титул яскравого відкриття змагального циклу не тільки тому, що дебютувала на Київщині, а й завдяки хорошій колективній виучці та непоганим можливостям виконавців. Останньою загадкою цьогорічного Меморіалу Макарова залишилася титулована команда "ЛНЗ-Лебедин". Лише в останньому турі гості з Черкащини нарешті забили безпосередньо з гри. Поки що ні фізично, ні в ігрових аспектах підопічні Василя Гречаного не вразили. Однак по ходу змагань вони помітно додавали в русі, тож у стиковому раунді титулований колектив може вийти на звично високий рівень.

Ця потужна та видовищна "Кудрівка"

Ірпінську команду в останній зустрічі задовольняла лише перемога і підопічні Олександра Бабора та Юрія Степаненка здобули її насправді красиво та переконливо. Знову в ударі був Артем Грищенко, найкращий футболіст Київщини за підсумками минулого року. Спочатку він допоміг відзначитися потенційному новачку Юрі Алефіренку, а потім забив і сам, скориставшись зручною передачею Ярослава Кубенка. Третій гол провів Вадим Бурляй. Цей різносторонній футболіст, однаковою мірою продуктивний як у нападі, так і в середній ланці, примножив атакувальний потенціал обласного призера. "Кудрівка" виграла групу закономірно та видовищно, справивши неабияке враження на вимогливих естетів народної гри.

Пробився до стикового раунду й "Рубікон", який обіграв юніорів "Любомира". До речі, перший матч ставищенці, точніше — Андрій Романенко, забили в свої ворота. Сьогодні чергового результативного удару завдав екс-професіонал Максим Тищенко. Він і веде перед у гонці снайперів на Меморіалі Макарова з однозначно вражаючим показником — вісім забитих м’ячів.

МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. П’ЯТИЙ ТУР. 31 січня, п’ятниця

ГРУПА "А". ГУАРАНТЕС (Нігерія) — ЛНЗ-ЛЕБЕДИН (Лебедин) — 1:4 (Олукоя, 8 — Листопад, 18, пн, Кривенко, 43, Тубольцев, 56, Головатенко, 75). Вилучення: Барбунов (Гуарантес, 90). Арбітр Олександр Титов.

ДІНАЗ (Вишгород) — КОЛОС-U21 (Ковалівка) — 2:1 (Помазан, 4, Долженко, 88 — Ахмадзаде, 23). Вилучення: Дмитренко (Діназ, 73). Арбітр Дмитро Кутаков.

ГРУПА "В". ЛЮБОМИР (Ставище) — РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — 1:3 (Костенко, 67 — Романенко, 14, у свої ворота, Тищенко, 40, Шутенко, 52). Арбітр Владислав Грицай.

КУДРІВКА (Ірпінь) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 3:0 (Алефіренко, 17, Грищенко, 62, Бурляй, 75). Арбітр Олександр Сахно.

ГРУПА "С". ДЖУНІОРС (Шпитьки) — АТЛЕТ (Київ) — 3:1 (Апанчук, 23, пн, Купрій, 38, Скрипник, 81 — Русан, 51, пн). Арбітр Сергій Бойко.

ФК ІМ.ЯШИНА (Київ) — КОЛОС-U17 (Ковалівка) — 1:1 (Кириченко, 27 — Мамчур, 86). Арбітр Сергій Задиран.

Найвлучніші: Максим Тищенко (Рубікон-Вишневе) — 8 забитих м’ячів, Олександр Апанчук (Джуніорс) — 6, Євген Співак (Олімпія) — 4.

Дискваліфікований: Володимир Дмитренко (Діназ).

Наступні матчі. Чвертьфінал. 1 лютого, субота: Діназ — Рубікон. Конча-Заспа, поле №3, 12:00. Кудрівка — ЛНЗ-Лебедин. Ірпінь, стадіон "Чемпіон", 14:00. Джуніорс — Колос-U19. Ірпінь, стадіон "Чемпіон", 11:00. Олімпія — Атлет. Вишневе, стадіон "Центральний", 14:00.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →