closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. 2-й тур. "Діназ" розбив "Гуарантес"

Меморіал Макарова-2020. 2-й тур. "Діназ" розбив "Гуарантес"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
908
0

Рейтинговий лідер ювілейного турніру — вишгородський "Діназ" — безапеляційно переграв збірну вільних агентів Африки, яка виступає під прапором нігерійської команди "Гуарантес". По два м’ячі забили Максим Гида і Вадим Бовтрук. Індивідуально сильні виконавці з Уганди, Гвінеї, Малі, Нігерії та Сенегалу, склалося враження, ще не встигли як слід зігратися та стати справжньою командою в повному розумінні цього вислову. І все-таки спостерігати за індивідуальними діями африканців, яких зібрав авторитетний менеджер Жан-Крістіан Мондіяль, насправді цікаво.

А "Діназ", який готується до поновлення перегонів у Другій професійній лізі, задіяв два різні склади в кожному таймі. До перерви зіграли Коростишевський, Крохмаль, Корешков, Гарбар, Волошин, Петренко, Ічанський, Помазан, Бовтрук, Дроздов і Гида. А в другому таймі на майданчику з’явилися Крикнін, Ізотов, Добровольський, Марченко, Авдалян, Долженко, Терещенко, Капаністий, Чернишов, Дмитренко, Безпалий.

МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. ГРУПА "А". ДРУГИЙ ТУР

ДІНАЗ (Вишгород) — ГУАРАНТЕС (Нігерія) — 8:1 (Гида, 4, 12, Бовтрук, 26, 31, Помазан, 28, Авдалян, 65, Безпалий, 86, Марченко, 89 — Драман Траоре, 60).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →