closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. 1-й тур. Розгром од "Джуніорса", потужність юніорів "Колоса"

Меморіал Макарова-2020. 1-й тур. Розгром од "Джуніорса", потужність юніорів "Колоса"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1938
0

Найперший гол цьогорічного Меморіалу Макарова став яскравою справою бомбардира з "Атлета". Відбулося це на 5-й хвилині стартової зустрічі у Вишневому. 17-річний Олександр Крицький промчав лівим флангом і здійснив передачу на дальню стійку. Опонент, намагаючись вибити м’яча, помилився і 24-річний Іван Гребенюк одним дотиком переправив шкіряного до сітки. Учасник Аматорської ліги України домінував у столичній міжусобиці і здобув іскрометну перемогу з однозначним рахунком. Дуплетом вистрілили Гребенюк і 16-річний Вадим Карась, ще один гол записав до свого активу 19-річний нападник Ілля Русан.

А старожили Меморіалу Макарова з Кропивницького вийшли на поле майже одразу після приїзду до Вишневого. Можливо, саме це спричинило стартову невдачу "Олімпіка", який помітно змінився порівняно з попередніми роками — Юрій Кевліч і його помічники зробили ставку на вітчизняних юнаків. Однак "Джуніорс", неабияк підсилившись у міжсезоння (сьогодні до команди долучився ще й Ярослав Захаревич), насправді був яскравим і потужним. Доки залишалися в грі легендарні Олександр Поздєєв і Сергій Рожок, протистояти віце-чемпіону Київщини було неймовірно важко. Дубль оформив Олександр Апанчук.

"Олімпія" безапеляційно переграла дублерів "Колоса". До перерви Євген Стрельцов ударом головою завершив стрімку кількаходівку, подовжену передачею з флангу та скидкою Владислава Ковтуна під удар. А ближче до фінального свистка Роман Кунєв забив з передачі свого тезки Кирпиченка і Євген Співак ефективно використав допомогу Ігоря Радченка. Аматори із Савинців, підготовлені тренером Олександром Куликом, справили в історичній прем’єрі на Меморіалі Макарова сильне враження.

Читайте також: Календар матчів Меморіалу Макарова-2020

Величезний інтерес викликав поєдинок основних фаворитів — "Діназа" та "ЛНЗ-Лебедин". Наші земляки задіяли в старті Сергія Долженка та Івана Дроздова з "Межигір’я". До перерви гра була відносно рівною, але другий тайм активніше провели професіонали. А після того, як лебединці залишилися в чисельній меншості, перевага "Діназа" стала відчутною і за кілька хвилин до фінального свистка підопічні Володимира Бондаренка скористались обрізкою суперника. Марченко, який долучився до матчу після перерви, отримав передачу метрів за п’ять од воріт і розважливо матеріалізував її в переможний гол.

Перший матч на стадіоні "Чемпіон" минув за переваги майбутнього резерву прем’єрлігового "Колоса". Навіть наставник "Софії" Анатолій Маткевич, який свого часу тільки в основному дивізіоні чемпіонату країни зіграв більше півсотні календарних зустрічей, не приховував захоплення від організації командних дій та фізичної готовності "Колоса-U19", з яким працюють Андрій Гірча та Владислав Савчук. Усі голи відбулися після перерви, коли ковалівці повністю змінили склад і, виснаживши суперника неабиякою мобільністю, дотисли його наприкінці поєдинку. Стрілецький дубль оформив 17-річний Влад Федорчук. Амбіційна команда з пристоличної Софіївської Борщагівки, задіявши відомих у професійному футболі та в обласній вищій лізі гравців Мельника, Сахнюка, Мехеда, Понєжду, Сошенського та Руженцева-молодшого, намагалася змагатися на рівних, але після години гри відчутно підсіла фізично. Це й не дивно, позаяк клуб одночасно задіяний ще й в футзальних турнірах.

А "Кудрівка" наче й не помітила зимової перерви, зігравши винахідливо та результативно, як і восени. Пропустивши першими, ірпінці надалі невимушено переграли досвідчений "Рубікон". Голом і двома голевими передачами відзначився найкращий футболіст Київщини минулого року Артем Грищенко, дублем — Олександр Шарило. Не загубилися й потенційні новобранці. Євген Кушнір, зокрема, забив два м’ячі, а Вадим Бурляй виступив асистентом Грищенка.

XXV МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. ПЕРШИЙ ТУР. 25 січня, субота

КОЛОС-U21 (Ковалівка) — ОЛІМПІЯ (Савинці) — 0:3 (Стрельцов, 28, Кунєв, 82, Співак, 90). Нереалізований пенальті: Коваленко (Колос, 40). Арбітр Владислав Грицай.

ЛНЗ-ЛЕБЕДИН (Лебедин) — ДІНАЗ (Вишгород) — 0:1 (Марченко, 86). Вилучення: Листопад (Лебедин, 71). Арбітр Андрій Федорук.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — КОЛОС-U19 (Ковалівка) — 1:3 (Маховка, 73 — Федорчук, 56, 89, Дереган, 74). Арбітр Олександр Сахно.

РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 2:5 (Шишкін, 15, Тищенко, 65 — Шарило, 40, 42, Грищенко, 53, Кушнір, 72, 84). Арбітр Олександр Титов.

ФК ІМ.ЯШИНА (Київ) — АТЛЕТ (Київ) — 0:5 (Гребенюк, 5, 13, Русан, 22, Карась, 74, 87). Вилучення: Красніков (ФК, 80). Арбітр Денис Шурман.

ОЛІМПІК (Кропивницький) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:7 (Костяний, 13, Апанчук, 18, 34, Скляренко, 26, Науменко, 77, пн, Бахронов, 83, Скрипник, 87). Арбітр Микола Балакін.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →