closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ): попереду спаринги та інтенсивна робота

"Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ): попереду спаринги та інтенсивна робота
Изменить размер a+ a-
536
0

"Прикарпаття-Тепловик" продовжує інтенсивну роботу на першому зборі у рамках підготовки до весняної частини сезону.

15-го січня команда вперше зібралась у Новому Році. Опісля у повному складі ("Прикарпаття-Тепловик", команди U-19 та U-18) пройшла повне медичне обстеження та приступила до роботи у, так званому, "втягувальному" режимі.

А вже у понеділок, 20-го січня, розпочалась інтенсивна робота, що включає в себе режим двох тренувань на день. Зранку футболісти працюють над фізичною підготовкою та витривалістю у тренажерному залі, тоді як вечірнє тренування присвячене роботі з м'ячем та відточенню техніко-тактичних навиків на штучному полі "Хет-Трик Арени". Завдяки сприянню небайдужих до клубу меценатів та міської влади перший навчально-тренувальний збір організований на високому рівні - для футболістів створені належні умови для підготовки, починаючи від використання стадіону "Рух" та "Хет-Трик Арени" і завершуючи побутовими питаннями (харчування, тощо).

Щодо змін в команді, то одразу троє вихованців поїхали на збори до Яремчі разом з командою майстрів. Це голкіпер Роман Сердюк, захисник Владислав Феліпович та півзахисник Олег Павлюк. Наразі тренерський штаб на чолі з Сергієм Володимировичем Пташником проводить кропітку селекційну роботу, адже на перегляд прибула велика кількість гравців 2002-2003 р. н., у яких є шанс проявити себе і вже незабаром поповнити ряди юнацьких команд "Прикарпаття".

Перший спаринг у рамках збору команда проведе вже 24-го січня, коли зіграє з основною командою (місце та час проведення матчу поки узгоджуються), а 30-го січня команда U-18 зустрінеться з СДЮШОР "Прикарпаттям" U-17 (тренер - Ігор Гогіль).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →