closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Тарас Юрик: "Зробимо все, щоб чемпіонат Тернопільщини у всіх лігах був конкурентоспроможний та цікавий"

Тарас Юрик: "Зробимо все, щоб чемпіонат Тернопільщини у всіх лігах був конкурентоспроможний та цікавий"
Изменить размер a+ a-
311
0

Формат чемпіонату Тернопільської області з футболу 2020 року найпевніше не буде видозмінений. Команди виступатимуть і далі в трьох лігах, може змінитися хіба що їх кількість. Про це серед іншого йшлося 21 січня на нараді під головуванням керівника Асоціації футболу Тернопільщини Тараса Юрика за участю близько 20 команд – потенційних учасниць обласного чемпіонату.

Команди змагатимуться у вищій, першій та другій лігах. Очікується, що у вищій лізі гратиме 8 команд, першій і другій – близько 10 колективів.

– На сьогодні головне завдання, яке стоїть перед Асоціацією футболу Тернопільщини – сформувати збалансовані ліги. Найскладніша в нас вища ліга, адже в ній грають сильні команди, суперничати з якими не всі хочуть і можуть. При її формуванні (як і решти) ми дотримуватимемося спортивного принципу, однак можуть бути різні варіанти ротації, які ми будемо виносити на широкий футбольний загал і спільно прийматимемо рішення. Зі своєї сторони ми зробимо все, щоб чемпіонат у всіх лігах був конкурентоспроможний та цікавий, як для самих команд, так і їхніх вболівальників, – відзначив Тарас Юрик.

Новачками чемпіонату області попередньо зголосилися стати чотири колективи: "Поділля" (В. Березовиця Тернопільський район), ФК "Плотича" (Білецька громада), "Рідна Борщівщина" (Борщів), "Хатки" (Бережанський район). Ще ряд команд є потенційними учасниками обласних футбольних змагань, однак вони поки не визначилися, чи фінансово спроможні потягнути змагання на вищому рівні.

Точна кількість команд учасників обласного чемпіонату стане відомою в перших числах березня, адже командам поставлено термін до кінця лютого визначитися, чи бажають вони виступати в обласних змаганнях. 10 березня відбудеться підсумкова розширена нарада з представниками команд та головами районних федерацій на якій остаточно буде сформовано кількість команд у кожній з трьох ліг, а також буде затверджений регламент змагань на сезон-2020.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →