closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Єдності: 9 січня у Дніпрі стартує популярний турнір

Кубок Єдності: 9 січня у Дніпрі стартує популярний турнір
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2367
0

Найближчого четверга, 9 січня, у Дніпрі стартує "Кубок Єдності", повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Дніпропетровської області. Водночас заявка команд все ще триває.

Якщо трохи копнути в історію цього турніру, то перший турнір взяв старт у 2014-му році і його володарем стала дніпродзержинська "Сталь": тоді представник 2 ліги чемпіонату України у фіналі, що відбувся у "Молодіжному парку", мінімально (1: 0) обіграв ФК "Дніпро" U -21 . Автором єдиного м'яча став захисник Василь Білий, а турнір називався "Кубком Придніпров'я".

У наступному 2015-му році підопічні Володимира Мазяра зробили своєрідний дубль, вигравши другий рік поспіль престижний в Україні зимовий турнір. Цікаво, що у фіналі дніпродзержинці перемогли все той же "Дніпро" U -21, який тоді тренував Дмитро Михайленко. Голами у переможців відзначилися Станіслав Куліш і Олег Шутов.

У 2016-му тріумфував "Інгулець" (Петрове). Підопічні Руслана Переверзія здолали з великим рахунком "Колос" з Зачепилівки, прихопивши трофей в Кіровоградську область!

2017-й рік став знаковим для молодої, але досить амбітної команди з Петриківки. Підопічні Андрія Калька починаючи зі стадії 1/4 фіналу вирішували підсумок матчів у післяматчевих пенальті. І у всіх трьох іграх фортуна посміхалася їм! У фінальному поєдинку у "Молодіжному парку" був битий грізний "ВПК-Агро".

"Кубок Придніпров'я" у 2018-му поїхав у Запоріжжя! МФК "Металург" в драматичному матчі на стадіоні "Олімпійських резервів" здолав МФК "Миколаїв", який представляє 1 лігу ПФЛ. Основний час завершився бойовими 2: 2, а ось у післяматчевій лотереї фортуна посміхнулася на той момент аматорській команді із Запоріжжя.

А ось у 2019-му році організатори змінили назву турніру і першим володарем "Кубка Єдності" став "ВПК-Агро" з Магдалинівка. У фінальному матчі в Дніпрі зустрілися дві кращі аматорські команди: "ВПК-Агро" Сергія Соловйова і ФК "Дніпро" Олександра Поклонського. Напружений матч, з двома червоними картками закінчився мінімальною перемогою магдалинівців (1: 0), які вперше в своїй історії виграли цей трофей! Гол на свій рахунок записав Богдан Шмигельський, ідеально реалізувавши штрафний удар.

В цьому ж році "Кубок Єдності" обіцяє бути не менш цікавим та інтригуючим, так як у ньому візьмуть участь команди професійного рівня, що надає турніру особливої ​​значущості та статусу. Уже підтвердили свою участь такі команди:

"Металург" (Запоріжжя)

"Кремінь" (Кременчук)

"ВПК-Агро" (Магдалинівка)

"Зоря U-21" (Луганськ)

CК "Дніпро-1 U-21"

ФК "Нікополь"

"Вікторія" (Миколаївка)

"Мотор" (Запоріжжя)

ФК "Скорук" (Томаківка)

ФК "Вовчанськ" (Харківська обл.)

"Олімпія" (Савинці)

"Металург U-19" (Запоріжжя)

"Тополь" (Дніпро)

ФК "Легіонер" (Дніпро)

Якщо Ви ще сумніваєтеся і не підтвердили участь у"Кубку Єдності" - телефонуйте за номером 050-274-85-61 (Дмитро)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →