closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіон Сумщини змінив прописку

Чемпіон Сумщини змінив прописку
Изменить размер a+ a-
2031
3

Нещодавно ФК "LS Group" із Сумщини представив дизайн клубного автобусу. На ньому, крім клубних логотипів вказано місто, яке клуб представляє – місто Суми та його геральдику.

Відзначимо, що раніше ця команда представляла приміське селище Верхню Сироватку та Сумський район. Виникло закономірне питання, чи дійсно чемпіон Сумщини змінив свою прописку та надалі представлятиме місто Суми. За коментарями ми звернулися до адміністрації ФК "LS Group".

Виконавчий директор ФК "LS Group" Олександр Бондаренко повідомив:

"Так, дійсно ми юридично змінили місце реєстрації. Клуб перереєстровано із Сумського району до міста Суми. До Реєстру юросіб внесені відповідні офіційні відомості. Ми орендуємо для проведення домашніх матчів стадіон "Ювілейний". Там і знаходиться наш офіс".

Чемпіон Сумщини змінив прописку - изображение 1

Президент клубу, заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко доволі емоційно прокоментував цю новину:

"Із часу заснування клубу (2016 рік, – авт.) ми представляли Верхню Сироватку та Сумський район. Сьогоднішнє рішення мені далося надзвичайно тяжко. Я виріс у Верхній Сироватці, там мешкає моя мати та покоїться батько. Проте безкінечні чвари в місцевій владі заважають нормальному розвитку клубу. До цього часу не вирішено питання реконструкції стадіону. До-речі, як і багато інших – лікарні, дитсадка, газогону… Всі, хто в нас приходить до влади займаються вирішенням виключно особистих проблем, а не громади. Посада голови наче зачарована. Обіцяю – Верхню Сироватку ми не забудемо, а і надалі підтримуватимемо там розвиток футболу. Тим паче, що невдовзі Суми та Верхня Сироватка будуть разом входити до Сумського округу".

Чемпіон Сумщини змінив прописку - изображение 2

Нагадаємо, що наступного сезону ФК "LS Group" запланував участь у загальнонаціональних змаганнях з футболу – чемпіонаті України та Кубку України серед аматорських команд із послідуючим переходом на професійний рівень. Домашня арена команди – стадіон "Ювілейний" у місті Суми. Титульний партнер – торгова марка "ПІКНІК-МЕНЮ".

Наразі команда чинний чемпіон Сумської області та володар Кубку регіонів Сумщини, володар Кубку "FOMENKO CUP 2019", фіналіст Суперкубку та Кубку Сумської області 2019 року, володар Кубку Сумської області 2018 року та чемпіон Сумської області з футзалу 2019 року.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →