closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Михайло Кузьма: "Проблеми у ФК "Збараж" почалися з другого кола, яке дограти не судилося"

Михайло Кузьма: "Проблеми у ФК "Збараж" почалися з другого кола, яке дограти не судилося"
Изменить размер a+ a-
956
0

Федерація футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі ФК "Збараж", який зайняв 10 місце в першій лізі. До розмови запросили головного тренера команди Михайла Михайловича Кузьму.

– Пане Михайле, оцініть виступ збаразької команди у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Загалом я би не сказав, що ми погано виступили в сезоні-2019. На жаль, не зуміли його дограти, коли після 14-го туру знялися зі змагань. Чому так сталося? Не хотілося б особливо говорити на цю болючу тему, але все-таки головна причина –фінансова.

– Якщо аналізувати спортивний бік, то все таки команда виступала не рівно?

– Старт сезону був дуже вдалий – дві перемоги на виїзді над підгаєцькою "Нивою" – 2:1 та "Бастіоном-1427" з Горішньої Вигнанки – 7:1. Далі вдалі поєдинки чергувалися з не зовсім вдалими, однак провалів не було і перше коло завершили в середині турнірної таблиці. Проблеми почалися з другого кола, яке дограти не судилося.

– Якщо вдатися до персоналій, хто з гравців ФК "Збараж" з показав себе з кращої сторони?

– Команда в нас була хороша, більшість футболістів проявили себе доволі непогано. У всякому разі нижче свого рівня не опускалися. Наша команда - це симбіоз молодості та досвіду. Віктор Ковальчук, Андрій Біскуп, Олександр Паламар – це ті футболісти, в яких молодь мала змогу вчитися.

– Які матчі збаражчан вважаєте були успішними, а які - провальними?

– Якщо брати з тих поєдинків, що були нами зіграні, то найкращий матч у сезоні ФК "Збараж" провів у Скалі-Подільській (Борщівіський район), де несподівано для багатьох переміг місцеву "Скалу-Айву" (2:1). А провальний матч відбувся у Білокриниці. Після програшу місцевим "канонірам" (0:6) збаразька команда знялася з чемпіонату.

– На Ваш погляд, чи справився суддівський корпус з обслуговуванням матчів команд першої ліги?

– До арбітражу претензій немає, судді якісно виконували свою робот, якщо і дрібні помилки були, то цей був швидше людський фактор, але аж ніяк не упередженість.

– Як оцінюєте організацію сезону-2019?

– Все відбувалося на високому рівні. З кожним роком футбольні змагання на Тернопіллі підвищують свій рівень, тому побажаю Асоціації футболу Тернопільщини не збавляти обертів.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →