closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки сезону: ФК "Миколаїв"

Підсумки сезону: ФК "Миколаїв"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
692
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області разом із президентами футбольних клубів підбиває підсумки цьогорічного сезону.

Микола ОПРИСК, президент "Миколаєва":

– По завершенні цьогорічного сезону залишився осад на душі. Ми мали голуба в руках, однак в останню мить його впустили. Загалом результати в нас непогані: вперше за часів Незалежності України ми здобули Кубок Львівської області, дійшли до півфіналу Меморіалу Ернеста Юста, здобули срібні медалі в чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини серед дорослих і юнацьких складів, також наші юнаки виграли Кубок пам'яті Богдана Карп'яка.

Були за крок від "золотого" дубля. Потрібно було лише перемогти в заключному турі невмотивований у турнірному плані підмонастирський "Фенікс-Стефано" і чемпіонство було би нашим. Але ми зашвидко повірили у власний успіх, думали, що буде легко, тож не налаштувалися як слід на поєдинок із підмонастирцями.

Відповідно перегоріли і ще в першому таймі двічі пропустили вдома, чого з нами не було впродовж усього чемпіонату. В "золотому" матчі з "Юністю" (Верхня/Нижня Білка), виграючи 1:0, після перерви наші футболісти фізично підсіли і під час кутових пропустили 2 м'ячі, які стали визначальними.

Щоправда, гравець "Миколаєва" Ігор Балух став найкращим бомбардиром чемпіонату, наша команда забила найшвидший гол у цьому сезоні (на 12-ій секунді Назар Сенишин розписався у воротах "Юності" Гійче), загалом "Миколаїв" найбільше забив і найменше пропустив м'ячів, у Миколаєві найбільше вболівальників ходять на футбол. Проте в чемпіонаті ми стали другими, що, звичайно, прикро, адже мали дуже хороший шанс на золоті медалі.

В нас добре укомплектована команда, є чимало досвідчених гравців, Узимку під час тренувальних зборів підтягуватимемо до дорослої команди молодь. Уже багато років наші юнаки перебувають у призерах обласного чемпіонату.

Дякую Голові Федерації футболу Львівської області Олександру Шевченку за високу організацію обласних змагань! Вони стали видовищнішими. Це до вподоби вболівальникам. Водночас висловлюю щиру вдячність своїй команді і тренеру Віталію Пономарьову, які доклали максимальних зусиль для досягнення позитивних результатів, уболівальникам за підтримку, терпіння і допомогу в розвитку футболу Миколаївського району!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →