closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки сезону: "Юність" (Верхня Білка)

Підсумки сезону: "Юність" (Верхня Білка)
Изменить размер a+ a-
673
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області разом із президентами футбольних клубів підбиває підсумки цьогорічного сезону.

Олександр РОЛЬКО, президент "Юності" (Верхня/Нижня Білка):

– Як і більшість команд, підготовку до цьогорічного сезону ми розпочали ще в січні. На кожні змагання ставимо лише максимальні завдання. Вийшли у фінал Меморіалу Ернеста Юста, де поступилися "Демні".

Ми вдало стартували в обласному чемпіонаті. Несподівано втратили очки в Самборі, розписавши нульову мирову з місцевою однойменною командою, хоча тоді переграли суперника.

Паралельно змагалися в Кубку України серед аматорів. На жаль, у чвертьфіналі за підсумком двоматчевого протистояння не змогли пройти представника Рівненщини – оржівський "ОДЕК", який уже чимало років виступає на такому рівні. Попри це ми гідно виглядали в зустрічах з оржівцями.

Не пощастило нам і на чвертьфінальній стадії Кубка Львівщини в дуелі з підмонастирським "Феніксом-Стефано". В нас завжди цікаві ігри з підмонастирцями, які сильні як колектив. Ми двічі вели в рахунку, але зіграли внічию (2:2) і поступилися в серії післяматчевих пенальті.

Після першого кола чемпіонату наша команда очолювала турнірну таблицю. Однак невдало розпочали друге коло, в якому зіграли більше виїзних поєдинків. Після важкої гри в Дрогобичі з "Галичиною" зазнали болючої поразки 0:3 від "Миколаєва", який випередив нас на 2 очки.

Тоді ми зробили висновок, що треба грати по-іншому. Попереду ще було чимало ігор. Ми вірили, що не все втрачено. Сподівалися, що миколаївці десь утратять залікові бали.

Коли дізналися, що в заключному турі "Миколаїв" не зміг обіграти "Фенікс-Стефано", зраділи тому, що отримали шанс поборотися за чемпіонство в "золотому" матчі. До нього ми готувалися з підвищеною відповідальністю. "Золотий" матч – це надзвичайно круто і цікаво. Атмосфера на стадіоні була вражаюча. Знаю, що з Верхньої і Нижньої Білок уболівальники приїжджали навіть сім'ями, аби нас підтримати.

Хто не зміг потрапити на стадіон, дивився пряму телетрансляцію цього вирішального протистояння, яка була організована на високому рівні. В багатьох тоді склалося враження, що дивишся Прем'єр-лігу України, але підтримуєш команду зі свого населеного пункту. Надзвичайно приємно бути причетним до такого футбольного свята.

В "золотому" матчі ми першими пропустили, але згодом збільшили контроль м'яча і довели справу до перемоги, вдруге поспіль ставши чемпіонами Львівської області. Емоції, які нас тоді переповнювали, словами не передати.

Я щиро вдячний Голові Федерації футболу Львівської області Олександру Шевченку і всім працівникам ФФЛ за високу організацію змагань. У період перебування Олександра Яковича на цій посаді суттєво зріс рівень футболу в нашому регіоні.

Цей вид спорту розвивається на Львівщині швидкими темпами. Зокрема, проводиться чимало різноманітних дитячих турнірів, відкриваються нові футбольні майданчики. Таким чином уже зараз Львів реально претендує на статус столиці українського футболу.

Дякую кожному нашому вболівальнику за гарячу підтримку! Друге поспіль чемпіонство – це і їхня заслуга. Окремо відзначу нашого товариша і мотиватора – отця Дмитра Мицька. Ми часто спілкуємося, даємо один одному різні поради. Він відвідує практично всі наші домашні матчі.

Перед кожною грою чекав нас у церкві, благословив гравців, увесь персонал команди, підтримував добрим словом, міг пожартувати. Іноді забігав у роздягальню підтримати хлопців морально і духовно. Тож футболісти виходили на поле з хорошим настроєм і налаштованістю на переможний результат. Отець Дмитро добряче мотивує нашу команду, переживає й активно підказує під час поєдинків. Уклінно дякуємо йому за це!

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →