closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки сезону: СКК "Демня"

Підсумки сезону: СКК "Демня"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
620
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області разом із президентами футбольних клубів підбиває підсумки цьогорічного сезону.

Михайло МУДРИЙ, почесний президент спортивно-культурного клубу "Демня":

– Якби ми не перемогли у фіналі Меморіалу Ернеста Юста, то цей футбольний рік був би для нас цілком провальним. Жодне з поставлених завдань не виконане, тому я абсолютно незадоволений виступом нашої команди в цьому сезоні.

Начебто, підбір футболістів у нас хороший, але чогось нам не вистачило. Чого саме? Гадаю, це вже запитання до футболістів і головного тренера. Зі свого боку я старався зробити все для того, аби команда могла зосередитися винятково на футболі і виконанні завдань.

Так, ми дійшли до фіналу Кубка Львівської області, де в серії післяматчевих пенальті поступилися "Миколаєву". Проте, як на мене, краще вибути з розіграшу Кубка на одній зі стадій, аніж програти у фінальному поєдинку. Після поразки від миколаївців у другому колі ми випали з боротьби за золоті медалі.

Можливо, поспішили з перестановками на тренерському містку "Демні", в ході сезону змінивши Руслана Брунця на Володимира Підкіпняка. Але зараз уже пізно про це говорити. Як кажуть, після бою кулаками не розмахують.

Так, за нас грав Юрій Голубка, котрий після першого кола був одним із лідерів гонитви бомбардирів. Це надзвичайно талановитий футболіст, але, на жаль, він не знайшов спільної мови з головним тренером. Я вже десять років тримаю команду з Демні. Вважаю, що ми забагато набрали футбольних зірок. Тому надалі омолоджуватимемо склад дорослої команди, водночас постараємося зберегти кістяк.

На мою думку, минулорічний чемпіонат Прем'єр-ліги, коли кожен міг відібрати очки в лідерів, був цікавіший, аніж цьогорічний. Цьогоріч фактично був чемпіонат трьох команд – "Юності" (Верхня/Нижня Білка), "Миколаєва" і "Демні", які в очних зустрічах вирішили долю чемпіонства. Скоріш за все, нав'язати боротьбу цій трійці наступного сезону зможе підмонастирський "Фенікс-Стефано", якщо серйозно підсилиться.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →