closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - володар Суперкубка Київської області

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - володар Суперкубка Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2318
0

Аматори з Михайлівки-Рубежівки увінчали успішний турнірний сезон виграшем обласного суперкубка.

Вишневе гостинно зустріло найкращі аматорські дружини Київщини футбольної. На Центральному стадіоні — серед чисельної глядацької аудиторії — були міський голова Ілля Діков і секретар міськради Сергій Пишний, а директор арени Віктор Кіріченко зробив усе, аби спортсмени та глядачі почувалися там насправді затишно. Ілля Діков і Голова КОФФ Ярослав Москаленко виголосили напутні слова, а юна та чарівна Марійка душевно виконала Державний гімн України. Свято!

Матч, за перебігом якого захоплено спостерігало й чимало заслужених ветеранів і просто широко знаних людей футболу, не розчарував також. Ігрові швидкості були високими, налаштованість команд на безкомпромісну — подеколи затяту! — динамічну боротьбу буквально зашкалювала, гравцям уміння не бракувало, та й моменти, нехай і не максимально гострі, виникали то біля одних, то біля інших воріт.

"Авангард" ініціативу майже не віддавав опоненту, до ладу комбінували Алефіренко та Бондар, а Коропецький та Чередниченко в атакувальній зв’язці з іменитим Зелді намагалися взяти на приступ захисні редути "Сокола". Конкурент, однак, свідомо — принаймні саме так здалося — не переймався здачею території та ініціативи, усеціло поклавшись на швидкі набіги до чужих володінь. Байдалуку, який блискавично вискочив на вогневий рубіж з глибини поля, трохи забракло влучності. Не поталанило в останній фазі наступу й усюдисущому Васильєву…

0:0 — і доля титулу мала вирішитися в післяматчевій лотереї. Героями стали воротарі, котрі й раніше творили дива на заліковій лінії. Товт не дав переграти себе Пустовіту, а Толебаєв — Миколайчуку. Вирішальною стала поява на вогневому рубежі неповторного Товта. Але на цей раз переможцем у прямій дуелі з основним конкурентом виявився Толебаєв…

Нагороди та пам’ятні відзнаки бригаді арбітрів, яка бездоганно відпрацювала титульний поєдинок, а також обом командам і їхнім лідерам, урочисто вручили керівники Київської обласної федерації Леонід Джужик, Леонід П’ята і Василь Наливайко в супроводі гостинного Віктора Кіріченка. А Суперкубок області з рук легендарного футболіста і Технічного директора УАФ Олега Протасова отримали президент "Сокола" Дмитро Бірюк, тренер Олег Самченко та капітан команди Олександр Пустовіт. Спеціальні призи найкращих гравців суперкубкового матчу дісталися Ігореві Байдалуку і Андрієві Товту.

АВАНГАРД (Бзів) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 0:0, серія пенальті — 3:4.

Пенальті реалізували: Алефіренко, Чередниченко, Яловенко — Валага, Федоренко, Байдалук, Захарченко.

Пенальті не реалізували: Миколайчук, Товт — Пустовіт.

Товт-к, Миколайчук, Леонідов (Карпенко, 86), Ярмак, Коваль, Дорофеєв, Алефіренко, Бондар, Коропецький, Чередниченко, Зелді (Яловенко, 52). Президент клубу Андрій Коротков, тренер Сергій Карпенко.

Толебаєв, Пустовіт-к, Скаскевич, Сорока, Федоренко, Валага, Васильєв, Ємельянов, Байдалук, Захарченко, Адама (Фільчаков, 82). Президент клубу Дмитро Бірюк, тренер Олег Самченко.

Попередження: Бондар, 40, Ярмак, 68, Яловенко, 72, Коропецький, 84 — Сорока, 77, Байдалук, 82.

Вилучення: Бондар (Авангард, 79 — друге попередження).

Арбітри Владислав Грицай — Павло Якименко, Олександр Дашко — Сергій Бойко.

Спостерігач арбітражу Володимир Пилипенко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →