closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Богдан Костик: "Мотивації в нас було предостатньо"

Богдан Костик: "Мотивації в нас було предостатньо"
Изменить размер a+ a-
476
0

Головний тренер "Юності" з Верхньої і Нижньої Білок поділився з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області враженнями від перемоги своєї команди в "золотому" матчі цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

– Звісно, приємно вдруге поспіль стати чемпіонами області. Протистояння було надзвичайно напруженим, адже зустрічалися гідні один одного суперники. В першому таймі гра нам удавалася, хоч ми і поступалися після першої половини зустрічі.

У перерві спокійно поговорили з хлопцями, акцентували увагу на певних моментах, сказали, що треба збільшити контроль м'яча. Адже команда, яка чимало часу бігає без м'яча, так чи інакше втомлюється. За великим рахунком у першій 45-хвилинці нам не вистачало везіння на завершальних стадіях атак.

У другому таймі ми переграли миколаївців. "Миколаїв" абсолютно нічим нас не здивував у "золотому" матчі. Ми детально розібрали гру миколаївської команди. Мотивації в нас було більш, аніж достатньо, оскільки всі пам'ятали виїзну поразку "Миколаєву" 0:3 в цьогорічному чемпіонаті, що став для нас єдиним провальним поєдинком цього сезону.

На тренуваннях бачив, що мої підопічні палають бажанням поквитатися за ту болючу поразку. В "золотому" матчі вони виконали на футбольному полі все, про що ми напередодні домовлялися. Звичайно, це було непросто, але наші футболісти проявили характер і таки досягнули свого.

Святкування другого поспіль чемпіонства в нас іще попереду. Я щиро дякую всім людям, які були дотичні до нашої команди впродовж цього сезону: насамперед нашому президентові Олександрові Вікторовичу Рольку за підтримку і розуміння, футболістам за самовіддачу, вболівальникам за те, що нас постійно підтримують, а також Федерації футболу Львівської області за високу організацію обласних змагань, – зазначив Богдан Костик.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →