closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Пономарьов: "Чемпіонат ми програли в заключному турі"

Віталій Пономарьов: "Чемпіонат ми програли в заключному турі"
Изменить размер a+ a-
508
0

Головний тренер "Миколаєва" поділився з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області враженнями від виступу своєї команди в "золотому" матчі цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

– Вітаю "Юність" із Верхньої та Нижньої Білок із чемпіонством! Вони перемогли нас у вирішальній зустрічі, значить заслужили золоті медалі. Футболісти зробили свято для вболівальників, яких цього дня на трибунах "СКІФа" було більше, ніж на деяких іграх української Прем'єр-ліги.

Це була гра до помилки. Важливу роль відігравала концентрація. Ми помилилися під час кутових, унаслідок чого "білки" забили. Нашим суперникам більше пощастило в цьому поєдинку, тому вони і здобули перемогу.

Звісно, хотілося в такому матчі зіграти оптимальним складом, але цього ми, на жаль, не могли зробити. Не могли нам допомогти Назар Цюпка і Григорій Коваль, котрий пропускав звітну дуель через перебір жовтих карток. Більше того, Мар'ян Бурмас відіграв у воротах зі зламаним пальцем на руці. У фізичному плані ми слабше виглядали в овертаймі.

В нас вийшла важка кінцівка сезону, наші футболісти віддали чимало емоцій, зокрема, у виснажливих протистояннях із "Демнею" в чемпіонаті і фіналі Кубка Львівської області. Хлопці втомлені, нічого дивного в цьому немає.

Зрозуміло, вилучення Андрія Гурського вплинуло на нас у психологічному плані. В овертаймі нам і так було фізично важко, насамперед через коротку лаву запасних.

Цьогорічний чемпіонат ми програли в заключному турі в поєдинку з підмонастирським "Феніксом-Стефано", коли зіграли внічию, а потрібно було вигравати. Вочевидь, тут нам завадила самовпевненість деяких наших гравців, які, напевно, подумали ще до гри, що чемпіонство вже в нас у кишені. А це у футболі зазвичай вилазить боком...

Я щиро дякую всім, хто причетний до успіхів "Миколаєва" в крайніх трьох сезонах! У нас найвідданіші вболівальники, суперпрезидент Микола Петрович Оприск. Завдяки йому і членам правління клубу, які його підтримують, у нашій команді хороша атмосфера, без жодних непорозумінь. Також я вдячний нашим футболістам, котрі виступають на доволі стабільному рівні.

За три роки ми виграли в області все: золоті, срібні, бронзові медалі, Кубок і Суперкубок Львівської області. Ми щоразу прагнемо більшого, але це футбол, – зазначив Віталій Пономарьов.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →