closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Ураган" (Черніїв): амбітний новачок Івано-Франківщини футбольної

"Ураган" (Черніїв): амбітний новачок Івано-Франківщини футбольної
Изменить размер a+ a-
3773
0

У цьогорічному сезоні у другій лізі чемпіонату Івано-Франківської області виступають десять команд. Зокрема і дебютант змагань подібного рівня "Ураган", що презентує село Черніїв Тисменицького району. Попри статус новачка черніївці на обласному рівні почуваються, як риба у воді: вони з перших турів захопили лідерство, так і не віддавши його до завершення першої частини чемпіонату. Після першого кола "Ураган" очолює турнірну таблицю, випереджаючи "Сокільське" (Тюдів) на три очки та "Касову" (Бовшів) на шість залікових балів. Як буде далі покаже час, а поки що ми підводимо проміжні підсумки виступів "Урагану". Наш співрозмовник Степан Ревчук - один із засновників клубу.

- Степане Романовичу, цього сезону "Ураган" (Черніїв) дебютував у другій лізі чемпіонату Івано-Франківської області. Після першого кола команда посідає перше місце, в її активі після дев’яти матчів вісім перемог та нічия. Як прокоментуєте цей результат?

- Результат дуже позитивний, "Ураган" лідирує після першого кола. Керівництво клубу, тренерський штаб та футболісти задоволені тим, як складається для нас цей чемпіонат. Вдало змагаємося й на інших "фронтах". Зокрема у Кубку області в 1/8 фіналу пройшли "Прикарпаття -Тепловик" (Івано-Франківськ) і вийшли у чвертьфінал . Також вийшли в ¼ фіналу Кубку чемпіонів міст та районів області.

- З ким зіграли внічию?

- Завершили нічийним результатом (2:2) домашній поєдинок проти нашого прямого конкурента "Сокільського" (Тюдів), який також є дебютантом подібних змагань. По ходу зустрічі вигравали, але на останніх хвилинах пропустили контратаку і суперник зрівняв рахунок. Це був поєдинок дев’ятого туру, заключного у першому колі.

"Ураган" (Черніїв): амбітний новачок Івано-Франківщини футбольної - изображение 1

- За перемогу у чемпіонаті "Ураган" ймовірніше за все вестиме боротьбу з "Сокільським" і надалі…

- Поки що все йде до того. Після першого кола " Ураган" випереджає суперника на три залікові пункти. На відміну від нас "Сокільське" в одному матчі поступився. Це дуже хороша , збалансована команда . Багато чого вирішить матч другого кола між "Сокільським" та "Ураганом". Налаштовуємося на "спекотний" футбол.

- У дебютний сезон у другій лізі "Ураган" змагається за перемогу у чемпіонаті. Очікували на таке?

- Ми завжди ставимо перед футболістами максимальні цілі. Така наша клубна філософія. Завдання на цей сезон – виграти другу обласну лігу та перемогти у Кубку області та у Кубку чемпіонів міст і районів області. При досягненні всіх цілей на наступний сезон команда планує перейти у першу лігу чемпіонату області.

- Останні сезони "Ураган" (Черніїв) виступав на районному рівні. Які там маєте успіхи?

- Так. Останні роки наша команда виступала у чемпіонаті Тисменицького району . Кілька разів були районними чемпіонами та вигравали Кубок району. Є у нас досягнення і на обласному рівні: "Ураган" (Черніїв) - переможець Кубку чемпіонів міст та районів області.

- Розкажіть про склад команди.

- Сьогоднішнього результату нам вдалося насамперед досягнути завдяки тому, що перед початком сезону суттєво підсилилися новими футболістами. До своїх, місцевих , які грали за "Ураган" не один сезон, додалися досвідчені новачки: воротарі Василь Кучера та Андрій Сенчишин; захисники Андрій Бойків , Петро Телепчук; півзахисники Назарій Данів, Іван Ципердюк; нападники Іван Максимюк і Андрій Мельничук.

Із названих мною футболістів найдосвідченішим є Іван Ципердюк, який багато пограв на професійному рівні – "Спартак" (Івано-Франківськ), "Чорногора" (Івано-Франківськ), "Енергетик" (Бурштин).

- Якою є історія місцевого футболу і черніївського "Урагану" зокрема?

- Футбольна команда у Чернієві існувала здавна, а от футбольний клуб "Ураган" був заснований у 2013 році. Президентом клубу і головним тренером дорослої команди є Михайло Ткачук. Юнаків тренує Ігор Федоришин. Я є одним із засновників клубу, займаюся адміністративними питаннями команди. Серед перших засновників "Урагану" також – Роман Зварич, Володимир Семанюк, Володимир Шемрай. Основну роль в формуванні і життєдіяності команди відіграє сільський голова Черніїва Грейда Богдан Дмитрович.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →