closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Особливості "золотого" матчу

Чемпіонат Львівської області. Особливості "золотого" матчу
Изменить размер a+ a-
1084
0

У приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулося жеребкування призначень офіційних осіб на "золотий" матч між "Миколаєвом" і "Юністю" (Верхня/Нижня Білка), що відбудеться в неділю, 10-го листопада, на стадіоні "СКІФ" у Львові (початок о 13:00).

Вирішальний поєдинок у боротьбі за чемпіонство судитиме досвідчений Юрій Грисьо. На лініях йому допомагатимуть асистенти Назарій Цмоканич і Віталій Семенів. Резервний арбітр: Василь Файда. Резервний асистент арбітра: Юрій Олійник. Спостерігачем арбітражу в цій зустрічі буде Голова Комітету арбітрів ФФЛ Андрій Шандор. Делегат матчу: Володимир Гевко.

Відповідно до жеребу, футбольний клуб "Миколаїв" – номінальний господар звітного протистояння. Таким чином команди гратимуть м'ячами миколаївців (спортивного бренда Nike). Миколаївські гравці вийдуть на футбольне поле в жовто-синіх футболках, синіх гетрах і шортах, а гравці "Юності" – в бежевих футболках, фіолетових гетрах і шортах.

Згідно з регламентом обласних змагань, у разі нічиєї в основний час буде призначено два додаткові тайми по 15 хвилин, а після них за потреби – серію післяматчевих пенальті.

Нагадаємо: після 24-ох турів цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини "Миколаїв" і "Юність" (Верхня/Нижня Білка) набрали однакову кількість очок, тож тепер визначать в очній дуелі, хто з них стане цьогоріч чемпіоном Львівської області.

Загалом для них це вже буде 11-та зустріч. 6 разів вони зустрічалися в обласному чемпіонаті, в кожному із сезонів обмінявшись перемогами: сезон-2017 (2:1 на користь "Юності", 2:0 на користь "Миколаєва"), сезон-2018 (2:1 на користь "Юності", 2:1 на користь "Миколаєва"), сезон-2019 (2:1 на користь "Юності", 3:0 на користь "Миколаєва").

Двічі – на Меморіалі Ернеста Юста: 2018-го року у фіналі "білки" розгромили миколаївців із рахунком 3:0, а цьогоріч у півфіналі перемогли завдяки єдиному голу Костянтина Деревльова з пенальті на 84-ій хвилині матчу. Восени 2017-го колектив із Верхньої Білки обіграв миколаївських опонентів у фіналі Кубка Львівської області – 1:0, і тоді ж поступився в дуелі за Суперкубок Львівщини – 0:2.

Отож, наразі за загальною кількістю перемог в очних зустрічах – 6:4 на користь "Юності", при цьому в кожної з команд по 12 забитих м'ячів. До слова, в очних протистояннях миколаївців і "білок" не зафіксовано жодної нічиєї, що свідчить про їхню непоступливість і жагу до перемог.

Вони доволі вдало провели друге коло цьогорічного обласного чемпіонату, лише по разу втративши очки: "Юність" на виїзді зазнала болючого ляпаса якраз від "Миколаєва", а "Миколаїв" у заключному турі в рідних стінах не зумів здолати опір підмонастирського "Фенікса-Стефано", розписавши мирову (2:2). Цей нічийний результат призвів до того, що вперше за 12 сезонів Прем'єр-ліги Львівщини чемпіон визначатиметься в "золотому" матчі.

Зрозуміло, що за такого розвитку подій до недільного поєдинку на "СКІФі" в кращому психологічному стані підійдуть підопічні Богдана Костика. До того ж перед визначальним матчем у миколаївської команди є суттєві кадрові втрати: основний голкіпер Мар'ян Бурмас зламав палець на руці, через перебір жовтих карток не зіграє досвідчений капітан "Миколаєва", майстер виконання стандартів Григорій Коваль, не зможе допомогти одноклубникам у нападі гренадер Назар Цюпка.

До слова, "СКІФ" – нефартовий стадіон для миколаївської команди, адже двічі вона на заключних хвилинах утрачала тут перемогу у фіналах Кубка Львівської області. У 2017-му році "містяни" поступилися 0:1 "Юності" з Верхньої Білки, а торік – 1:2 соснівському "Рочину".

Тож миколаївці прагнуть виправити цю невеселу статистику і вибороти золоті медалі. Посприяти їм у цьому має гучна підтримка рідних уболівальників, виїзд яких на "золоту" гру організовує керівництво ФК "Миколаїв" (як, власне, і керівництво "Юності"). Тож глядачі на трибунах гнатимуть своїх улюбленців уперед.

Кожен із суперників чудово розуміє важливість цього поєдинку. Кожен із них докладе максимальних зусиль для підтвердження власних високих амбіцій. Тож яка би погода не була найближчої неділі, на "СКІФі" цього дня буде спекотно!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →