closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Бронзовий дебют лисичанського "Будівельника"

Бронзовий дебют лисичанського "Будівельника"
Изменить размер a+ a-
609
0

Футбольний клуб "Будівельник" з’явився на початку сезону 2019. Тоді мало хто вірив, що у нового колективу вийде ввійти в довіру місцевому вболівальнику та й боротьбу за медалі не кожен пророкував. Але всі побоювання та сумніви почали розвіюватися після першого виходу "Будівельника" на поле. Адже склад команди продемонстрував себе на повну і з кожним етапом чемпіонату лисичанські гравці все вище підіймалися по турнірній таблиці. Досить швидко "Будівельник" з дебютанта перетворився в серйозного суперника. Воно й не дивно. Захищати клубні кольори команди на поле виходили далеко не новачки, а знані та досвідчені футболісти, котрі як володіти м’ячем вже точно знають.

Читайте також: Костянтин Жалдаков: "Задача "Будівельника" - виграти чемпіонат Луганської області"

Бачили в "Будівельнику" не тільки серйозного суперника, а й команду, за яку потрібно вболівати. Більше глядачів віддавало перевагу матчам, за участі "Будівельника" і зовсім скоро з’явився в лисичан свій фан-сектор, який з командою був усюди в прямому сенсі.
На плечах тренера завжди лежить відповідальність за тренувальний процес, чіткість поставлених задач перед командою та врешті решт – результат. На полі ж найбільша відповідальність, напевно, лежить на воротареві. Один не вірний рух і рахунок може бути програшним.

У складі "Будівельника" Святослав Марканич поєднав в собі і тренера, і воротаря одночасно. З подвійною відповідальністю Святослав виходив кожного разу на поле. Чи вдалося все під час чемпіонату Луганської області "Будівельнику"? Поділився Святослав Марканич: "Перший сезон "Будівельника" на чемпіонаті Луганської області був досить цікавим. Дуже позитивні емоції викликає поява нових команд на нашій території, а ставати частиною нового клубу, звичайно, приємно. Футболісти "Будівельника" вихідці з Луганської області. Раніше, так чи інакше, зустрічалися на футбольних змаганнях, але грати в одній команді доводилося не з усіма. Також чимало знайомих і серед футболістів команд-суперниць. Тому було навіть інтригуючим виходити проти своїх давніх знайомих.

Вже зараз позаду чемпіонат і можна зробити певні висновки. Головна задача від початку сезону – виграти чемпіонство. Але через брак часу, в нас, на жаль, не було можливості повноцінно тренуватися. Це, звичайно, наше недопрацювання та саме воно певною мірою вплинуло на загальний результат.

"Скіф" володіє титулом чемпіона по праву. Це на даний момент безсумнівний лідер. Хотілося б більше команд такого рівня. Сезон 2019 подарував лисичанам справжнє свято футболу. Адже вперше за довгий період боролися проти суперників дві місцеві команди. Звичайно, незабутнім залишиться "лисичанське дербі". Також давно не бачило місто футболу Всеукраїнського рівня. І хоча нам не вдалося пройти довгий шлях на Кубку України серед аматорів, ми вдячні за підтримку всім.
Особливу вдячність хотілося б виразити президенту нашого клубу – Костянтину Жалдакову та компанії "ЛІБК" за створення та підтримку "Будівельника". Команд має бути більше, дякуємо вам за все.

У другому етапі чемпіонату у позитивному сенсі здивував "Олімп", який стрімко почав набирати обертів та потіснив декого в турнірній таблиці. Для "Будівельника" кожен матч був особливим. Адже по суті кожна зустріч з суперником була більше як знайомство.
Тепер далі вже футзальна боротьба, під час якої будуть будуватися плани на наступний літній сезон. Вищий рівень учасників та загалом примножити кількість команд хотілося б наступного сезону, а також в ідеалі б було вирішити питання щодо якості футбольних полів. Адже на даний момент в якості прикладу я можу назвати Сватівський район, який один із тих районів, що досить правильно підходить до розвитку спортивної інфраструктури на території. Ну, врешті решт, я так вважаю.

Вітаю всіх, хто брав участь в чемпіонаті з його завершенням! Дякуємо всім, хто виходив разом з нами на поле і бажаю тільки позитивного розвитку і дарувати радість своїм вболівальникам!"

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →