closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 23-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 23-го туру
Изменить размер a+ a-
490
0

У неділю, 27-го жовтня, відбудуться матчі двадцять третього, передостаннього ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

ЛСК "Погонь" – ФК "Миколаїв". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Футбольна громадськість Львівщини пильно стежить за "Миколаєвом" та "Юністю" з Верхньої і Нижньої Білок, які вперто борються за золоті медалі. До завершення чемпіонату залишилося лише 2 тури, тож кожному з них важливо не загубити очки. Миколаївці мають перевагу над "білками" у 2 залікові бали, тож усе в їхніх ногах. Натомість підопічним Богдана Костика потрібно не лише перемагати своїх опонентів, а і сподіватися на невдачу основного конкурента в боротьбі за чемпіонство.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Найближчої неділі миколаївським футболістам доведеться протистояти на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові місцевій "Погоні". Це доволі непростий суперник, який не лише прагне зберегти за собою місце в першій п'ятірці турнірної таблиці, а й поквитатися з хлопцями з Миколаєва за болючі 0:4 в першому колі цьогорічного чемпіонату. Тож легкої прогулянки для миколаївців тут точно не буде. Нагадаємо, що торік у чемпіонаті гравці "Погоні" в рідних стінах добряче попсували нерви миколаївському колективу, зігравши внічию 1:1.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Минулого четверга в перенесеному матчі 21-го туру "білки" на своєму футбольному полі впевнено переграли "Демню", позбавивши її будь-яких шансів на чемпіонство цього року, тож у хорошому настрої мають підійти до ще однієї відповідальної зустрічі – з підмонастирським "Феніксом-Стефано". Підмонастирці можуть грати у своє задоволення, адже в турнірному плані на них уже нічого не тисне – нижче 4-ої сходинки турнірки вони не опустяться і водночас вище не піднімуться.

Тож, можливо, в цьому матчі головний тренер "феніксів" Степан Михальчук довірить місце у стартовому складі гравцям, які впродовж сезону мали небагато ігрової практики. В першій половині чемпіонату "білки" перемогли "крилатих" із рахунком 4:2, однак поступилися їм у чвертьфіналі цьогорічного Кубка Львівської області (2:2 і 7:8 у серії післяматчевих пенальті). Без сумніву, "хвостаті" це пам'ятають і зроблять усе, аби відімстити за це команді з Підмонастиря.

ФК "Самбір" – СКК "Демня". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Після нещодавньої поразки "Юності" з Верхньої і Нижньої Білок демнянці остаточно втратили шанси на золоті медалі, і тепер, вочевидь, отримають лише "бронзу". А от футболісти "Самбора" мають іще хорошу можливість позмагатися за місце в першій п'ятірці турнірної таблиці.

Тому вони намагатимуться на власному стадіоні скористатися фізичною і психологічною втомою хлопців із Миколаївського району (виснажливі 120 хвилин гри і напружена серія післяматчевих пенальті у фіналі Кубку Львівщини минулої неділі, невдалий виїзд у Нижню Білку негативно позначилися на підопічних Володимира Підкіпняка) і відібрати очки в "Демні". Нагадаємо: в першому колі в дуелі цих команд перемогли демнянці завдяки єдиному голу Івана Павлюха.

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

У гості до "енергетиків" завітає міцний боєць обласної Прем'єр-ліги – новояворівський "Гірник". Новояворівці всерйоз налаштовані фінішувати цього сезону в першій п'ятірці, а для цього їм необхідно насамперед перемагати в заключних турах спершу "Енергетик-Рочин", а потім і "Локомотив" із Рави-Руської. Для добротвірців це буде останній домашній матч цього сезону, тож вони захочуть потішити вболівальників хорошою грою і постаратися поповнити власну скарбничку щонайменше одним заліковим балом, із чим у підопічних Назара Дриги цьогоріч, м'яко кажучи, не надто складалося. В першому колі "Гірник" переміг із рахунком 4:1.

ДЮШ "Львів" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Нещодавно в перенесеному поєдинку 24-го туру вихованці дитячо-юнацької школи футбольного клубу "Львів" розгромили на виїзді дрогобицьку "Галичину" (3:0), показавши, що попри передостанню сходинку в турнірній таблиці, яку вони займають, із ними варто рахуватися. Цієї неділі юні львів'яни прийматимуть на штучному газоні львівського стадіону "Сокіл" сусіда по турнірці – "Локомотив" із Рави-Руської. Наразі "залізничники" випереджають ДЮШ "Львів" лише на 3 залікові бали. Цією грою хлопці зі Львова завершують цьогорічний сезон, тому, вочевидь, захочуть зробити це на оптимістичній ноті і взяти реванш у "Локомотива" за прикрі 0:3 в першій половині чемпіонату.

Матч МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Юність" (Гійче) відбувся 8-го вересня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →