closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Мурашенко: про перше коло чемпіонату України, гру на два фронти та перспективну молодь "Атлета"

Дмитро Мурашенко: про перше коло чемпіонату України, гру на два фронти та перспективну молодь "Атлета"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
621
0

Рівно половину дистанції пройшла доросла команда ФК "Атлет" на Чемпіонаті України. Ми вирішили запитати у головного тренера Дмитра Костянтиновича Мурашенка його враження від першого кола чемпіонату, а також дати оцінку виступам на Першості Києва та успіхи юніорських колективів ДЮСШ "Атлет".

- Як би ви оцінили проміжні результати ФК "Атлет" в новому для команди турнірі?

- Закінчилося перше коло Чемпіонату України серед аматорів, де наша команда наразі посідає 4 місце. Якщо б сказали до дебюту в чемпіонаті, що будемо на цьому місці, то я був би дуже задоволений. Але зараз, після пройденого, є відчуття, що можемо краще. Тому оцінка задовільна, але оцінюючи той досвід, який отримали наші молоді гравці, то ми задоволені першим колом.

- Які з зіграних матчів Чемпіонату України запам’яталися найбільше?

- Запам’ятався дебют в Корюковці, де ми повірили, що можемо бути конкурентоспроможні. Виїзд в Лебедин показав рівень, до якого треба йти. Домашня гра з Черніговом запам’яталася підтримкою наших вболівальників та гарною грою нашої команди. Гостьовий поєдинок у Кропивницькому запам’ятався жахливою організацією… Можна сказати, що кожен матч в чемпіонаті залишає своє враження.

- Як команда встигає одночасно виступати й на Чемпіонаті Києва, вистачає сил?

- Грати зараз на два фронти нам важко. В першу чергу, через відсутність відповідних кадрів. Але ми очікуємо наші випуски 2003 та 2004 року, на гравців яких у нас великі сподівання.

- Що можете сказати про новачків та молодих футболістів дорослої команди?

- Серед новачків хотів би відзначити воротаря Андрія Кочергіна, який створив гідну конкуренцію Сергієві Русану та влився в колектив як наш вихованець. Також хочу відмітити молодого воротаря Дениса Шкуренка, який прогресує поруч з такими досвідченими гравцями.

В лінію захисту органічно адаптувався гравець 2002 р.н. Іван Швець, який забронював за собою місце правого захисника, і бореться за місце в складі Владислав Суханов. Щодо півзахисту, завоював місце в основі Микита Мовчан, який вже встиг відмітитися голом, а також гарно конкурує в центрі півзахисту Богдан Гаращенко – обидва 2002 р.н.

В лінії нападу з цим є проблеми, однак гідну конкуренцію більш досвідченим нападникам нав’язує 17-річний Влад Шлапацький. Якщо ж виділяти нашого найкращого дебютанта, то це однозначно Єгор Твердохліб, який перейшов до нас з вишгородської "Чайки". В свої 19 років він став лідером нашої команди, є кращим бомбардиром та може зіграти на багатьох позиціях в лінії атаки.

Також хочу відмітити двох тренерів-дебютантів в дорослому футболі. Це Гринчук Роман Миколайович та Боровик Дмитро Олегович. Завдяки їм команда може проводити навчально-тренувальну роботу на рівні команди другої ліги. І, безумовно, виокремимо досвідчених Євгена Колесника, Сергія Русана, Владислава Яковенка та Артема Кучинського, які додають нашій команді впевненості!

- Як складається ситуація для юнаків ДЮСШ "Атлет", зокрема на Всеукраїнському турнірі ДЮФЛ?

- Виступи в ДЮФЛ зараз в самому розпалі. Завдання максимальні. Дуже гарно розпочали свій виступ гравці 2003 року, і це особливо надихає в світлі їхнього майбутнього дебюту в дорослій команді. Добре розпочав свої виступи в Чемпіонаті України 2006 р.н. Нажаль, невдало стартував 2004 р.н., але ми віримо, що вони вийдуть з цього становища. 2005 рік бореться в кожному матчі, але не завжди все виходить. Цього сезону очікуємо від наших команд виходів у плей-офф та нарешті дебюту в фінальній частині!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →