closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 22-й тур. Два пенальті і три вилучення у матчі лідерів

Чемпіонат Київської області. 22-й тур. Два пенальті і три вилучення у матчі лідерів
Изменить размер a+ a-
1316
1

Зустріч основних фаворитів і справді відповідала найвищому статусу. Це було жорстке, непоступливе, на хороших швидкостях ігрове протистояння. На жаль, емоції та нерви спричинили надмірну кількість порушень і штрафних карток, а "Джуніорсу" взагалі довелося догравати матч, маючи на три гравці менше. Резонанс од основного поєдинку другого кола, гадаю, буде гучним. Але поки що варто констатувати чергову зміну лідера в обласній вищій лізі. Зелді забив ударом головою після навісу Коваля, а обидва пенальті було призначено за волейбол у карній зоні.

Нарешті прорвало "Патріот", який не залишив каменя на камені в обороні міцного до сьогоднішнього дня "Денгоффа". Купрій провів гол і здійснив аж чотири асисти, Дацюк оформив свій другий хет-трик у сезоні, а два перші м’ячі господарі забили з другого поверху після фірмової подачі Купрієм кутового.

"Межигір’я" вистачило на півтора тайми в ігровому зіткненні з основною сенсацією цьогорічного сезону. Дроздов обернув на гол вихід на вогневий рубіж після перехоплення м’яча партнерами в опонента. По перерві, однак, ірпінці випустили на поле свою головну зброю — Грищенка та Круковця і перевернули перебіг подій на свою користь. Дубовець зрівняв результат ударом через себе, а Грищенко поставив жирну крапку пострілом ледь не з центру поля — м’яч залетів у сітку над голкіпером господарів поля. Але гол основного снайпера чемпіонату відбувся одразу після того, як Щедраков обірвав політ м’яча на заліковій лінії "Кудрівки" — прицільно бив по воротах оборонець "Межигір’я" Казмірук.

"Сокіл" обіграв юніорів із Ставища без особливих пригод, хоча й пропустив яскравий гол уже до перерви. Кравченко, підхопивши м’яча після невдало виконаного господарями кутового, лівою ногою технічно підкрутив шкіряного під самісіньку стійку чужих воріт. Однак "Сокіл" свої шанси не змарнував. Дуплетом вистрілив юний Захарченко, а ветеран Ємельянов ударом із штрафного поцілив у нижній кут чужих воріт.

Деснянець Пластун також узяв участь в обох голевих акціях команди, яка виграла дербі Броварщини насправді впевнено. Спочатку футболіст, який повернувся до гри після тривалого лікування лише наприкінці вересня, допоміг відзначитися Воробею-молодшому (старший з іменитих однофамільців, до речі, розпочав атаку, що завершилася голом), а потім і сам, опинившись один навпроти воріт, подвоїв результат.

Нарешті перервав мінорну серію в обласному чемпіонаті "Меліоратор". Обидва голи на "Лютіж Арені" номінальні господарі — бучанці — провели з другого поверху. До того ж Петрук довів свій історичний стрілецький доробок до багатообіцяльних 98 результативних ударів.

Результати 22-го туру

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 3:1 (Захарченко, 19, пн, 63, Ємельянов, 47 — Кравченко, 23).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — ДІНАЗ-2 (Вишгород) — 2:0 (Петрук, 40, Криворучко, 53).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 6:0 (Крамаренко, 24, Тітов, 36, Дацюк, 49, 57, 65, Купрій, 68).

ДЕСНА (Погреби) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 2:0 (Є.Воробей, 25, Пластун, 72). Вилучення: Дорогань (Асканія-Флора, 89).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:3 (Дроздов, 35 — Дубовець, 47, 82, Грищенко, 90+1).

АВАНГАРД (Бзів) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 2:1 (Зелді, 57, Яловенко, 70 — Осадчий, 60, пн). Нереалізований пенальті: Яловенко (Авангард, 70). Вилучення: Баб’юк, 43, Ремезовський, 53, Алієв, 71 (усі — Джуніорс).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Артем Грищенко "Кудрівка"21 (1)
2Олександр Апанчук "Джуніорс"15 (1)
3Павло Дацюк "Патріот"13
4Сергій Третяк "Любомир"11 (2)
5Адама Сек СФК "Сокіл"10 (2)
6Роман Яловенко "Авангард"9 (4)
7Олександр Шарило "Кудрівка"9
8Євген Воробей "Десна"9
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →