closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 22-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 22-го туру
Изменить размер a+ a-
903
0

У неділю, 13-го жовтня, відбудуться матчі двадцять другого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

СКК "Демня" – ФК "Миколаїв". Юнаки: 16:00 (субота, 12-те жовтня). Дорослі: 15:00 (неділя, 13-те жовтня).

Центральний матч не лише звітного туру, а й цьогорічного обласного чемпіонату загалом. На стадіоні "СКА" у Львові зійдуться команди, які наразі займають перші сходинки турнірної таблиці. Результат цієї зустрічі буде визначальним у розподіленні медалей. Переможець на крок наблизиться до омріяного чемпіонства. Принципове це протистояння і тим, що обидва колективи представляють Миколаївський район. Водночас це репетиція цьогорічного фіналу Кубку Львівщини, що відбудеться в неділю, 20-го жовтня, на оновленому газоні стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

І миколаївці, і демнянці зараз демонструють футбол хорошого рівня, що разом з їхніми високими амбіціями серйозно підвищує рівень цікавості цього поєдинку. Без сумніву, на цю гру приїде чимало вболівальників не лише з Демні та Миколаєва, а й усієї Львівської області. Нагадаємо: в першому колі цього року підопічні Віталія Пономарьова в рідних стінах упевнено здолали "Демню" – 3:1 (тоді підсумковий рахунок міг би бути більшим, однак Андрій Гурський не реалізував пенальті). Юнацькі склади цих команд зіграють 12-го жовтня в Демні на стадіоні імені Віталія Кузіва (початок о 16:00).

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ЛСК "Погонь". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Дорослі "білки" приймуть львівський спортовий клуб "Погонь" на стадіоні у Верхній Білці, а юнаки зійдуться в герці в Нижній Білці. Футболісти "Юності" чудово розуміють, що хтось може загубити очки в Миколаївському дербі, що дозволить їм у разі перемоги над "погонянами" покращити своє становище в боротьбі за медалі. Тож вони викладуться сповна, аби здобути цю перемогу. Не допоможе їм у цьому їхній основний голкіпер Андрій Жук, котрий через вилучення в нещодавньому матчі з новояворівським "Гірником", згідно з рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Львівської області, отримав 2-матчеву дискваліфікацію.

Минулої середи підопічні Богдана Костика в рамках чвертьфіналу Кубка України серед аматорів провели непростий виїзний поєдинок проти оржівського "ОДЕКа", що завершився мировою 1:1. Однак можна не сумніватися, що до зустрічі з львів'янами "хвостаті" відновлять свої фізичні кондиції. До слова, попередня дуель "Юності" (Верхня/Нижня Білка) і "Погоні" стала найрезультативнішим поєдинком першої половини цьогорічного чемпіонату (6:3 на користь "білок").

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Самбір". Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Зустріч сусідів по турнірній таблиці. Наразі самбірці випереджають новояворівців на 2 залікові пункти. "Гірники" вже неодноразово демонстрували, що мають справжній бійцівський характер. Це їхня основна зброя в боротьбі з "Самбором", якому наразі гра дається важко. В цьому матчі в кожного є свої інтереси. Господарі намагатимуться перемогти і повернутися в першу половину турнірки, а гості прагнуть поквитатися з опонентами з Новояворівська за поразку 1:2 в першому колі чемпіонату.

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Наступне місце зупинки "Локомотива" – Дрогобич, де на них чекає непросте протистояння з місцевою "Галичиною". В червні цього року "залізничники" і "галичани" розписали мирову (1:1). Упертої, непоступливої боротьби від них можна чекати й цього разу.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

У цьому поєдинку підмонастирцям потрібно перемагати, аби в хорошому настрої підійти до заключних ігор цьогорічного сезону проти "Юності" з Верхньої/Нижньої Білок та "Миколаєва", які завзято борються за чемпіонство. Гійченці хочуть реабілітуватися за болючу поразку з рахунком 0:4 минулого туру від "Погоні" і покращити своє турнірне становище. В кого буде сильніша жага до перемоги – дізнаємося вже цієї неділі. Нагадаємо, що в першій половині чемпіонату в дуелі цих колективів сильнішими виявилися "фенікси" – 2:0.

ДЮШ "Львів" "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.

Дербі явних аутсайдерів цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини відбудеться на штучному газоні стадіону "Сокіл" у Львові. Наразі відстань між ними – 2 залікові бали. В разі переможного результату "енергетики" зможуть залишити дно турнірної таблиці, а юні львів'яни – збільшити свій відрив від добротвірців. У першому колі виграла команда зі Львова – 3:1.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →